Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Toimintamme kasvaa ja etsimme infraprojekteihin uutta

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme osallistumaan alan mielenkiintoisimpien infraprojektien suunnitteluun? Haluatko ison yrityksen mahdollisuudet kehittyä tehtävässäsi ja edetä halutessasi urallasi konsernin sisällä?  

Tehtävässäsi vastaat infraprojektien suunnittelun ohjauksesta. Työskentelet tarjous- ja toteutusorganisaation jäsenenä. Pidät yllä hyviä yhteyksiä suunnittelutoimistoihin ja muihin sidosryhmiin. Tehtäväkenttäsi sisältää Pohjoismaat ja Baltian, mutta matkustaminen tapahtuu pääasiassa kotimaassa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä tai jossain muussa Suomen Lemminkäisen toimipisteessä.

Odotamme Sinulta ammattitaitoa ja kokemusta suurista ST-, KVR-, PPP-, tms. hankkeista, joko jostakin osakokonaisuudesta tai suunnittelun ohjauksesta vastaavana suunnittelijana.   Koulutukseltasi olet insinööri tai DI rakennustekniikan alalta. Pääaineesi on ollut esim. geotekniikka, pohjarakentaminen tai rakennetekniikka. Tunnet hyvin alan suunnitteluohjeet ja tulet toimeen englannin kielellä. Sinulla on hyvät vuorovaikutuksen ja luottamuksen rakentamisen taidot. Tartut asioihin omatoimisesti ja rohkeasti. Toimit itsenäisesti, mutta olet yhteistyökykyinen tiimipeluri.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen työn innostavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä. Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä alan parhaissa projekteissa ja kehittyä ammatillisesti. Meillä saat hyvän työporukan tuen, kilpailukykyisen palkan ja sekä uralla etenemisen paikkoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultit Seija Raesola p. 040 775 6150. Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 9.6.2017 mennessä.

Share This
hibaby