Haemme joukkoomme innostunutta ja kokenutta talouden ammattilaista, eli sinua

LINNANMÄEN TALOUSJOHTAJA 

 

Liity hupimestari – joukkoomme, jossa yhdessä kehitämme intohimoisesti Suomen rakastetuinta huvipuistoa ja jossa työntekijöiden mielestä olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Tehtävässäsi vastaat Linnanmäen taloushallinto- ja ICT -palveluista. Vastuullasi on talouden strategisen suunnittelun ja johtamisen lisäksi liiketoiminnan raportointi ja analytiikka sekä niiden kehittäminen. Toimit vahvasti operatiivisen liiketoiminnan tukena. Vastaat yhdessä taloushallintotiimisi kanssa kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, maksuliikenteestä sekä vero- ja rahoitusasioista. IT -tiimisi kanssa varmistat kokonaisvaltaisen ICT-palveluiden toiminnan, jossa vastuullanne ovat muun muassa IT-infrastruktuuri ja tietoliikenne, liiketoimintajärjestelmät ja niiden kehittäminen sekä riskienhallinta.

Olet taloushallinnon ammattilainen, jolle on kertynyt kokemusta talouden suunnittelusta sekä johtamisesta ja liiketoiminnan ymmärrys on vahvuutesi. Erilaiset taloushallinnon ja raportoinnin työkalut ovat sinulle tuttuja sekä luot tarvittaessa uusia tunnuslukujen raportoimiseksi. Sinulla on myös hyvää ymmärrystä ICT –järjestelmistä ja -palveluista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa, jossa tehokkaan ja tuloksellisen liiketoiminnan kautta varmistamme tuen lastensuojelutyölle.

Yhdessä pelaaminen on sinulle tärkeää ja ymmärrät, että menestyminen rakennetaan yhdessä tekemällä. Esimiehenä innostat omalla esimerkilläsi tiimiä kehittymään ja kehittämään. Palvelu-henkisenä ja vastuuntuntoisena työyhteisön jäsenenä nautit muiden auttamisesta.

Kiinnostuitko?

Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Toni Koskinen, puh. 040 742 7525.

Jätä hakemus tästä

Lasten Päivän Säätiö on 68 vuotta ylläpitänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuonna 2018 lahjoitimme 4,5 miljoonaa euroa sekä meillä on sama iso tavoite myös vuonna 2019. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Share This