A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa A-Katsastuksen katsastuspalvelujen lisäksi myös Ajovarman kuljettajantutkintopalvelut ja tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin, SVT:n vahinkotarkastukset, A-Test & Consultingin testauspalvelut ja korjaamolaitehuollot sekä InCarin vauriokorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää yli 200:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com

Haemme nyt konsernin taloustiimiin Helsinkiin Pitäjänmäelle

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat konsernin yhtiöiden kirjanpidosta, vero- ja arvonlisäveroasioista, konsernilaskennasta, kuukausiraportoinnista sekä tase-ennusteista. Osallistut myös budjetointiprosessiin.

Toimit esimiehenä taloustiimille, jossa on kymmenen alansa vahvaa osaajaa; kolme kirjanpitäjää ja seitsemän talousassistenttia.  Tiimisi vastuulla ovat monipuoliset konsernihallinnon taloudelliset tehtävät ja tiiminvetäjänä olet avainasemassa näiden toimintojen ja taloushallinnon henkilöstön osaamisen kehittämisestä.  Toimit pääkäyttäjänä kirjanpito- ja konsernilaskentajärjestelmissämme. Raportoit konsernin talousjohtajalle.

Mitä edellytämme sinulta?

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Konsernilaskennan ja raportoinnin hyvää osaamista
  • Talouden järjestelmäosaamista (Microsoft Dynamics AX, Basware Invoice Processing, ClickView, Anaplan)
  • Sujuvaa suomen kieltä sekä englannin kielen ammatillista taitoa
  • laskentatoimen KTM/ekonomi- tai tradenomitaustaa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän dynaamisessa ja kasvavassa yrityksessä, alansa johtavan toimijan palveluksessa, hyvät henkilökuntaedut sekä upean työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.2.

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This