Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi.

 

Haemme kasvavaan joukkoomme Sinua,

 

Talouspäällikkö, Business Partner

 

Haemme kokenutta talouspäällikköä vahvaksi liiketoimintakumppaniksi ja toiminnan kehittäjäksi. Keskeisenä tehtävänäsi on liiketoiminnan tukeminen tuomalla lisäarvoa toiminnan suunnitteluun, päätöksentekoon ja johtamiseen sekä talousfunktion jatkuva kehittäminen.  Tuet liiketoimintayksiköitämme operatiivisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Johdat taloustiimiä arjen tekemiseen osallistuen. Työskentelet koko maayhtiön taloudellisen raportoinnin, ennustamisen, budjetoinnin sekä ulkoisen laskennan parissa. Kansainvälinen konserniyhteistyö talouden eri osa-alueilla on olennainen osa tehtävääsi.

Sinulle muodostuu kokonaiskäsitys liiketoimintojemme taloudesta ja vahvan osaamisesi ansiosta olet mukana kehittämässä talouden prosesseja yhdessä tiimiesi kanssa. Työhösi kuuluu myös raportoinnin ja tietojärjestelmien kehitystä. Lisäksi huolehdit ulkoisen laskennan, konserniraportoinnin ja tilintarkastusyhteistyön onnistumisesta. Toimit business controlling ja finance -tiimien esimiehenä ja raportoit maayhtiön talousjohtajalle.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus liiketoimintalähtöisestä talouden tehtävästä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset talouden laajan tehtäväkentän suvereenisti. Olet aikaansaava, analyyttinen, vastuuta kantava ja yhteistyökykyinen talouden ammattilainen. Arvostamme halua kehittyä yhdessä tiimin kanssa, kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia, erinomaisia tietojärjestelmätaitoja sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Aktiivinen ja tehokas työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Esimiehenä olet keskusteleva, kannustava sekä tavoitteet ja odotukset selkeästi viestivä kehittäjä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin konsultit Kalle Metsovuori p. 050 593 7389 ja Toni Koskinen p. 040 742 7525.

 

Jätä hakemus tästä

Share This