instru

Instru optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja kolmella tunnetulla ketjullaan: Instrumentarium, Nissen ja Keops. Me Instru optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka suuresta koostaan huolimatta toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme perinteinen ja vakaa työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana.

Me olemme osa maailmanlaajuista GrandVision -ryhmää joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. Olemme maamme markkinajohtaja, ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut.

Haemme pääkonttorillemme Espooseen Sinua

Talouspäällikkö

Vastaat talousjohtajan alaisuudessa yrityksemme ulkoisesta laskennasta ja toimit yhdeksän hengen tiimin esimiehenä. astuullesi kuuluvat myös mm. verotus-, maksuliikenne- ja vakuutusasiat. Huolehdit oman tehtäväkenttäsi jatkuvasta kehittämisestä, ja olennainen osa työtäsi on järjestelmiin liittyvät kehityshankkeet. Pidät huolta siitä, että omaan vastuualueeseesi liittyvät ohjeistukset ovat selkeitä ja ajan tasalla. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun taloushallinnon organisaation, sisäisen tarkastuksen, Instru optiikan muiden osastojen ja myymälöiden kanssa. Teet kansainvälistä yhteistyötä ja raportoit GrandVision -konsernin emoyhtiölle Hollantiin. Lisäksi valvot ja ohjeistat Viron organisaatiota.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, vankkaa ulkoisen laskennan ja verotuksen osaamista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää FAS:n ja IFRS:n tuntemusta. Eduksesi on aikaisempi kokemus vähittäiskaupasta, sekä Navision- järjestelmästä. SAP-tuntemuksesi on vankka. Sinulla on kykyä strategiseen ja analyyttiseen ajatteluun sekä hyvät yhteistyö- ja esimiestaidot. Olet kehittäjä, jolla on oikeanlainen palveluasenne. Kommunikoit sujuvasti englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Denis Bouquet 22.2. klo 9 – 11.00 ja 27.2. klo 12.30 – 14.00 puh. 040 554 4924 sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultit Seija Raesola puh. 040 775 6150 ja Toni Koskinen puh. 040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 5.3.2017 mennessä.

Jätä hakemus

Share This
hibaby