transmeri-group

Transmeri-konsernin Suomen liiketoiminnan muodostavat Oy Transmeri Ab, Oy Transmeri Logistics Ab, Miraculos Oy , Oy Banmark Ab ja Oy Sultrade Ltd. Virossa toimii AS Kaupmees & Ko. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli noin 173 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 525 työntekijää. Oy Transmeri Group Ab tarjoaa konserniyhtiöille IT-, talous- ja HR-palveluita.

Haemme emoyhtiö Oy Transmeri Group Ab:n Espoon Leppävaarassa sijaitsevaan toimipisteeseen Sinua liiketoimintalähtöisesti ajatteleva

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Vastaat yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa konsernin taloustoiminnoista nykyisen talouspäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin. Vastuullasi on huolehtia siitä, että yhtiön taloushallinnon työkalut ja prosessit ovat kunnossa, ja ne tuottavat laadullisesti korkeatasoista ja analysoitua tietoa liiketoiminnasta ja sen tehokkuudesta.

Tehtävässäsi ymmärrät kunkin tytäryrityksen liiketoiminnan tarpeet ja osaat tukea johtoa päätöksenteossa. Vastaat konsernin budjetointi- ja ennusteprosesseista sekä niiden kehittämisestä, ohjeistuksesta ja käytännön valvonnasta. Sinulla on keskeinen rooli liiketoiminnan kehittämisessä, kannattavuuden parantamisessa ja kasvun tukemisessa.

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta ja usean vuoden kokemusta vaativista sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävistä
  • Kokemusta liiketoimintaläheisestä roolista johdon sparraajana
  • Itsenäistä työotetta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Yrittäjähenkistä ja aikaansaavaa otetta sekä kiinnostusta laittaa itsensä likoon tukeakseen liiketoiminnan tarpeita nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Vahvaa SAP -toiminnanohjausjärjestelmän tuntemusta ja kokemusta järjestelmäkehityshankkeista
  • Toimialatuntemuksen ja esimieskokemuksen katsomme eduksesi

Toimit määriteltyjen tytäryhtiöiden johtoryhmän jäsenenä. Henkilönä olet ongelmanratkaisukykyinen ja itsenäinen päättäjä, joka ei pelkää kääriä hihoja.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen ja itsenäisen työn perheyrityksessä
  • Hyvät henkilökuntaedut
  • Pienen ja mukavan työyhteisön

Aloittamaan pääset vaikka heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Saara Mäkelä p 0400 – 838 782 pe 24.3. klo 9-11 ja ma 3.4. klo 12-14 tai HRS-Advisors Toni Koskinen p. 040-7427 525. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 6.4. mennessä.

Jätä hakemus

Share This