Kyrö Distillery on vuonna 2012 perustettu, useita kansainvälisiä palkintoja voittanut ruistislaamo, jonka tuotteita myydään jo lähes kolmessakymmenessä maassa. Yrityksemme on tunnettu erityisesti Napue Ginistä ja ennen pitkää myös ruisviskistä. Ruisperheessämme työskentelee tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Tislaamo sijaitsee Pohjanmaalla Isossakyrössä vanhan osuusmeijerin tiloissa, toinen toimipisteemme Helsingin Punavuoressa. Tutustu tarinaamme osoitteessa www.kyrodistillery.com

 

Haemme Isoonkyröön tai Helsinkiin sinua, kasvuhakuinen ja liiketoiminnasta kiinnostunut numeronmurskaaja, tuttavallisemmin

Talouspäällikkö

 

Tehtäviisi kuuluu huolehtia yrityksen taloushallinnon kokonaisuudesta ja siihen liittyvistä käytännön toimista. Tehtävässä sinua tukee toimiston ja talouden supervoima, luottopelaajamme Jenni sekä esimiehenä toimari. Monipuolisessa ja vaativassakin tehtävänkuvassa avainvastuisiisi kuuluu ulkoinen ja sisäinen laskenta, rahoitusasiat, sekä järjestelmäkehityksen edistämisestä vastaaminen. Lisäksi osallistut erilaisiin hallinnollisiin sekä henkilöstöasioihin, ja konsernitilinpäätökseen pienemmällä painotuksella.

Etsimme joukkoomme huolellista ja tarkkaa taseen täsmääjää ja toisaalta liiketoimintalähtöistä ajattelijaa, jolla on kyky nostaa katse numeroista ylätasolle ja siten omalta osaltaan tukea kasvuamme. Tiimiimme istuu yrittäjähenkinen tarinankertoja, joka kykenee sparraamaan talousasioissa kompaktin tiimimme kanssa ja hallitsemaan muutosta. Excel-velhous ja powerpointin hallinta on välttämätöntä, Netsuiten tai jonkin pilvipohjaisen ERP-järjestelmän sekä BI-järjestelmän hallinta suotavaa. Henkilöä haetaan ensisijaisesti Isoonkyröön, mutta myös Helsinki sijaintina on mahdollinen.

Kyrö Distillery tarjoaa persoonallisen ja hemmetin hienon työyhteisön – ruisperheen – joka on kasvanut viiden miehen yrityksestä värikkääksi joukoksi luonteikkaita persoonia. Meillä talouspäällikön tehtävä tarjoaa ison tynnyrillisen vapautta ja vastuuta, sekä mahdollisuuden olla mukana kasvussamme ja edessä olevissa seikkailluissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimarimme Miika Lipiäinen, puh. 0400 484 576 ti 29. ja ke 30.1. klo 13-14 ja yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin Maiju Kangas, puh. 050 302 7185 ti 22. ja to 24.1. klo 15-16. Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi 1.2.2019 mennessä.

 

Jätä hakemus