Pivatic_tt

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen toimija ohutlevyosien tuotantolinjojen valmistuksessa ja niihin liittyvien palvelujen tarjoajana. Yrityksen palveluksessa on n. 60 työntekijää ja 90% tuotannosta menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä. Sijaitsemme Hyvinkäällä keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tutustu meihin lisää osoitteessa www.pivatic.com.

Etsimme nyt Sinua

Talouspäällikkö

iloiseen ja ammattitaitoiseen yhteisöömme.

Vastaat kokonaisvaltaisesti konserniin kuuluvien yhtiöiden taloushallinnon eri osa-alueista mukaan lukien kuukausiraportointi, kassavirta-, tulos- ja kuluennusteet sekä budjetointi. Laadit niin yhtiöiden kirjanpidon kuin konsernitilinpäätöksen. Tehtäväkenttääsi kuuluvat erilaiset rahoitukseen liittyvät asiat kuten pankkitakuut, valuuttatermiinit ja remburssit sekä perintä- ja maksumuistutusasioiden hoitaminen. Lisäksi vastuullasi on hallinnollisia tehtäviä. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Toivomme sinulta hyvää kirjanpito-osaamista sekä projektiluontoisen liiketoiminnan ja osatuloutuksen ymmärrystä. Sinulla on kiinnostusta laaja-alaisiin taloustoiminnon tehtäviin, olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä kasvavassa kansainvälisessä ja menestyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaavat HRS Advisor Oy:ssä Toni Koskinen 040 742 7525, ja Krister Botell 050 304 2410. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.5.2018 mennessä.

HAE TÄSTÄ

Share This