Vauraus Suomi on vuonna 2011 perustettu suomalainen joukkorahoitusalan pioneeri ja suunnannäyttäjä. Missiomme on yhdistää ainutlaatuisella tavalla kiinnostavia kohteita etsivä sijoittaja ja tehokasta rahoitusratkaisua hakeva yritys. Tähän mennessä olemme saattaneet yhteen noin 1000 lainoitettavaa yritystä 4000 sijoittajan kanssa ja kauttamme on autettu menestyksellisesti suomalaisia yrityksiä jo yli 60M€ edestä. Kasvava, 70:stä Vaurauslaisesta koostuva tiimimme toimii Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Porissa. Tutustu toimintaamme osoitteissa www.vauraus.fi ja www.yrityslainat.fi.

vaurauslogo

 

Yrityksemme kasvaessa ja kansainvälistyessä etsimme Sinua liiketoimintalähtöinen ja kunnianhimoinen

TALOUSPÄÄLLIKKÖ, TULEVA TALOUSJOHTAJA

 

Tehtävässä vastaat yrityksemme uuden talousyksikön rakentamisesta ja sitä myöten taloushallinnosta, sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta ja raportoinnista sekä näiden osa-alueiden kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat talouden ja rahoituksen suunnittelu, yhtiöoikeudelliset asiat, tilinpäätös, kannattavuuslaskelmat sekä analyysit.  Vastaat myös ulkoistetun kirjanpitomme ja palkanlaskennan sujuvuudesta. Tehtävässä toimit talousyksikön esimiehenä, toimitusjohtajan työparina ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Toivomme ja odotamme sinulta aikaisempia menestyksellisiä näyttöjä talouspäällikön tai business controllerin tehtävästä. IFRS:n tuntemus sekä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, järjestelmäprojekteista ja rahoitusalasta on etu tehtävän hoitamisessa. Sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta ja persoonaasi kuvaavat adjektiivit innostuva, päämäärätietoinen ja kasvuhakuinen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi Suomalaista rahoitusalan menestystarinaa. Toimintamme laajenee tulevaisuudessa voimakkaasti ja toivomme, että sinussa on myös potentiaalia kasvaa tehtävässä talousjohtajaksemme. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on innostava tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko 0400 399 825 (3.3. klo 9– 10 tai 9.3. klo 10-11). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.3.2017 mennessä oheisen linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Share This
hibaby