Julkaisutiedot: Helsingin Sanomat, Hufvudstadsbaldet  Monster, LinkedIn

Logo

 

 

 

 

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla ja Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. Suomalaisessa omistuksessa olevan yritysryhmän liikevaihto ylittää 34 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 40 henkilöä. Toimimme uusissa viihtyisissä tiloissa Vantaan Petikossa.

Etsimme Sinua

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Scanoffice Groupin kasvaessa ja kehittyessä etsimme nyt yhtiöryhmäämme talouspäällikköä. Vastaat yhtiöryhmän taloushallinnosta, siihen liittyvästä raportoinnista sekä säännöllisistä ilmoituksista viranomaisille ja sidosryhmille. Toimit myös yritysryhmän controllerina kehittäen yhtiöiden ajantasaraportointia. Pidät myös taloushallinnon ohjelmistot ajan tasalla.

Toivomme Sinulta hyvää ruotsin ja/tai englannin kielen taitoa. Osan työpäivistäsi tulet viettämään tytäryhtiömme taloushallinnon ja raportoinnin kehittämistehtävissä Göteborgissa, joten matkapäiviä saattaa kertyä parisenkymmentä vuodessa. Taloushallintomme toimii tehokkaasti ja on kirjanpidon osalta ulkoistettu.

Olet taloushallinnon ammattilainen ja kannuksesi olet hankkinut työelämässä vastaavissa tehtävissä. Hallitset taloushallinnon eri työtehtävät käytännön tasolla, etkä pelkää rutiinitehtäviäkään. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta esimiestehtävistä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja viet vaikeitakin asiakokonaisuuksia maaliin asti.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän alan johtavassa yrityksessä ja tehtävän mukaiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:stä Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217 tai Scanoffice Oy:n toimitusjohtaja Mikko Anttila, puh. 045 635 7588 mieluiten 8.12. klo 14-17 tai 15. ja 16.12. klo 14-17. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 18.12.2015 mennessä.

 

Hae tehtävää

Share This
hibaby