Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

Haemme kasvavaan joukkoomme Sinua,

Tarkastusinsinööri metallituotteiden sertifiointiin

Tehtävänäsi ovat teräs- ja konepajateollisuuden tarkastustehtävät liittyen CE- ja FI-sertifiointiin. Työskentelet asiantuntijana rakennustuotteiden tarkastus- ja sertifiointitehtävissä erityisesti hitsaavan teollisuuden, teräsrakenteita valmistavan ja rakentamisen organisaatioissa. Teet tarkastuskäyntejä, valmistuksen laaduntarkastuksia, laadit niistä raportteja ja valmistelet metallituotteiden laadunvarmistukseen liittyviä vaatimuksia. Toimit osana 15 hengen osaavaa tuotteiden sertifioinnin asiantuntijatiimiä. Toimipaikkasi on jokin Kiwa Inspectan toimipisteistä Suomessa, mutta olet valmis liikkumaan asiakkaillamme ympäri Suomea ja myös tarvittaessa ulkomailla.

Olet koulutukseltasi kone- tai rakennustekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Odotamme soveltuvaa, vähintään viiden vuoden työkokemusta esimerkiksi betoni- ja/tai teräsrakentamisesta tai -suunnittelusta tai konepajateollisuudesta. Arvostamme monipuolista teräsrakenteiden laadunvalvonnan ja CE-merkinnän tuntemusta, hitsausosaamista sekä IWE- tai IWT-tutkintoa. Teet työtä asiakkaiden parissa, joten arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta.

Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työn, näköalapaikan suomalaisessa ja kansainvälisessä konepajateollisuudessa sekä mahdollisuuden kehittyä metallituotteiden ja teräsrakenteiden asiantuntijaksi. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisorsin konsultit Kalle Metsovuori (+358 50 593 7389) ja Toni Koskinen (+358 40 742 7525).

 

Jätä hakemus tästä

Share This