PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme Eurooppaan ja muualle maailmaan tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Tuotteidemme takana on 80 vuotta asiantuntemusta kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme teknistä eristeosaamista sekä innovaatioita. Owens Corning -konsernissa toimimme maailmanlaajuisessa mittakaavassa, mutta ihmiskeskeisesti. Henkilöstömme ja tuotteemme tekevät maailmasta paremman paikan. Lisätietoja verkossa: Paroc yrityksenä ja LinkedIn-sivuillamme.

Haemme Paraisten tehtaalle kokenutta

TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ

 

vastaamaan turvallisesta tuotantoympäristöstä, tuotannon laadusta, tehokkuudesta ja tuottavuudesta sekä henkilöstön osaamisesta ja kehittämisestä. Tehtaalla työskentelee noin 140 henkilöä ja tehtävässä raportoit tuotantojohtajalle. Tehtävässä pääset toteuttamaan visioita, vaikuttamaan ja näkemään konkreettisia työn tuloksia.

Odotamme Sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa vähintään insinööritasoista koulutusta
  • Vahvaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja henkilöstöjohtamisesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • TPM -tuntemusta sekä 24/7-tuotannon ymmärtämistä
  • Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja
  • Hyvää paineensietokykyä ja dynaamista työotetta
  • Kykyä priorisoida ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • Hyviä organisointitaitoja ja pitkäjänteisyyttä

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtävän menestyvässä kansainvälisessä yhtiössä, positiivisen työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin. Vaikka etsimme pitkäjänteistä sitoutumista tähän tehtävään, organisaatiossamme on uramahdollisuuksia myös kansainvälisesti. Tehtävä ei juurikaan edellytä matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola,p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 16.8. klo 9-11 ja 21.8. klo 14-16. Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 25.8. ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This
hibaby