sog_logo

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla. Suomalaisessa omistuksessa olevan yritysryhmän liikevaihto ylittää 40 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 45 henkilöä. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Espoon Juvanmalmilla.

Etsimme lämpöpumppujen tekniseen tukeen Sinua asiakaspalveluhenkinen

TEKNINEN ASIANTUNTIJA

Tehtäväsi on auttaa jälleenmyyjiämme ja omaa organisaatiotamme löytämään ratkaisuja teknisiin pulmatilanteisiin. Palvelu tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse, mutta osin myös sähköpostitse. Päätuotteesi ovat ilmalämpö-, ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumput.

Odotamme Sinulta kokemusta lämpöpumppujen huolto-, korjaus- tai asennustöistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Perehdytämme Sinut luonnollisesti perusteellisesti työtehtäviisi. Arvostamme määrätietoista työskentelyotetta sekä tiimityöasennetta. Englannin kielen taitoa tarvitset jonkin verran ymmärtääksesi päämiestemme tuottamia dokumentteja. Ruotsin kielen taidon katsomme lisäeduksi. Matkapäiviä kertyy vuodessa muutamia.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä kannustavan ja mukavan työyhteisön alan johtavassa yrityksessä. Yhtiöömme ja tuotteisiimme voit tutustua kotisivuillamme: www.scanoffice.fi. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Scanofficen jälkimarkkinointipäällikkö Ari Vuorelta, puh. 09 2902 2430 (8.1. klo 9 – 11 tai 10.1. klo 9 – 11) tai HRS Advisors, Pia Paavilainen, puh. 050 3059 217. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.1.2019.

 

Jätä hakemus

Share This