Vuonna 1950 perustettu Betset on Suomen toiseksi suurin betonisten valmisosien valmistaja toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammatti¬taitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Suomessa tehtaamme työllistävät yhteensä noin 650 henkilöä ja yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Betset-yhtiöihin kuuluu Suomessa tehtaat Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. www.betset.fi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Betset-yhtiöiden Turun tai Nurmijärven toimipaikkaan rakennusalaa tai rakennustuoteteollisuutta hyvin tunteva

TEKNINEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ/ MYYNTI-INSINÖÖRI

 

Meillä on pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita, joita pääset heti jatkamaan ja kehittämään. Hoidat asiakassuhteita pitkäjänteisesti, omalla ammattitaidolla, tiimin tuella ja asiakasta kuunnellen. Vastaat betonielementtimyynnistä yhdessä myyntitiimin kanssa. Työskentelet itsenäisesti sekä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tarjousten laadinta tapahtuu yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on rakennusalan koulutus ja työkokemus joko rakennustyömaalta, suunnittelusta tai elementtiteollisuudesta. Olet tottunut hakemaan ratkaisuja asiakkaiden toiveisiin ja osaat esittää näkemyksesi vakuuttavasti. Olet kuin kala vedessä erilaisissa asiakastilanteissa, niin pörssiyhtiöiden kulmahuoneissa kuin pienissä tehdassaleissa.

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa ja modernissa suomalaisessa perheyrityksessä. Meillä on matalat hierarkiat ja päätöksenteko lähellä. Olemme innovatiivisia ja kehityshakuisia, joten meillä pääset aidosti kehittämään, vaikuttamaan ja toteuttamaan isojakin hankkeita. Myös sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja edetä työurallasi.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, tavoitettavissa parhaiten 16.8. klo 9 – 14. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 26.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This