ouman_logo

Ouman Oy on suomalainen johtava kiinteistöautomaation asiantuntijayritys. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille energiatehokkuuspalveluita. Toimimme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä yhteensä 17 toimipisteessä. Ouman-konsernin liikevaihto on 30 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 250 henkilöä.

Tunnetko testauksen omaksi intohimoksesi ja olet kiinnostunut kiinteistöautomaatiosta? Etsimme Oumanin Kempeleen tuotekehitysyksikköön Sinua

 

TESTAUSINSINÖÖRI

 

Tehtävässä vastaat sovellus- ja laitejärjestelmien testauksesta tuotekehityksen loppupuolella ennen tuotteen siirtoa tuotantoon. Varmistat tuotteidemme virheettömän toiminnan, laadun ja käytettävyyden. Toimit osana tuotekehitystiimiä ja työskentelet tuotekehityksen, tuotehallinnan ja teknisen tuen rajapinnassa.

Odotamme Sinulta teknistä koulutustaustaa (insinööri, DI tai soveltuva tekninen koulutus) sekä kokemusta ohjelmistotestauksesta (sulautetut ja palvelinohjelmistot). Tehtävässä käytettävien Jira- ja Ranorex-työkalujen tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen työn rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kannustavan työyhteisön tuen.
Tutustu yhtiöömme ja tuotteisiimme kotisivuillamme www.ouman.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat valinnassa avustavat Rainer Carpelan p. 040 553 3759 ja Viivi Naatula p. 044 373 2003 HRS Advisors Oy:stä. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 27.9.2015 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus

Share This