Helsingin seudun kesäyliopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka jäseniä ovat Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupungit sekä Helsingin yliopisto. Säätiö ylläpitää Helsingin seudun kesäyliopistoa, joka antaa vapaan sivistystyön lain mukaisesti mm. avointa korkeakouluopetusta, monipuolista kielikoulutusta sekä eri alojen harrastekursseja ja ammatillista täydennyskoulutusta.  Järjestämme vuosittain yli 700 kurssia ja opetuksemme on kaikille avointa. 

Kesäyliopisto on aktiivinen kaupunkilaisia, asiantuntijoita ja muita sivistystoimijoita yhdistävä avoin foorumi, joka tarjoaa monimuotoisia mahdollisuuksia oppimisen iloon ja inhimilliseen kasvuun elämän eri vaiheissa. www.kesayliopistohki.fi

 Helsingin seudun kesäyliopisto

 

Oletko koulutuskentän osaaja ja innovatiivinen toiminnan kehittäjä?

Oletko laajenevan toimintamme visionäärinen

TOIMINNANJOHTAJA

Tehtävänäsi on kesäyliopiston toimintaedellytysten varmistaminen ja kehittäminen sekä toiminnan, talouden ja henkilöstön johtaminen. Toiminnanjohtaja toimii myös vapaan sivistystyön lain mukaisesti kesäyliopiston rehtorina. Edelläkävijänä edistät strategian mukaista toiminnan uudistamista yhdessä asiantuntevan ja sitoutuneen henkilöstömme kanssa. Valmistelet ja esittelet hallitukselle säätiötä ja kesäyliopistoa koskevat asiat ja vastaat hallituksen päätösten toimeenpanosta.

Odotamme sinulta kykyä katsoa eteenpäin ja muodostaa visio toiminnalle. Sinulla on toimivat yhteistyöverkostot, joita kehität jatkuvasti. Edustat mielelläsi kesäyliopistoa eri yhteyksissä ja johdat kesäyliopistoa hyvässä yhteisymmärryksessä hallituksen ja henkilöstön kanssa. Ihmisläheisen ja vuorovaikutteisen lähestymistavan lisäksi omaat hyvät viestintätaidot ja hallitset keskeiset talousasiat.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja pätevyys toimia oppilaitoksen rehtorina tai edellytykset pätevöitymiseen. Tunnet opetusalaa, korkeakoulumaailmaa ja vapaan sivistystyön kenttää, sekä ymmärrät markkinoinnin ja brändäyksen merkityksen toiminnalle.

Tarjoamme vastuullisen, laaja-alaisen ja kehittyvän tehtävän asiantuntijaorganisaatiossamme. Monipuolisessa tehtävässä pääset aidosti kehittämään toimintaamme sivistyksen ja koulutuksen tarjoajana ja mahdollistajana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana. Kesäyliopistomaailmassa edistämme sivistystä suurella sydämellä.

Lisätietoja antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150 sekä säätiön hallituksen puheenjohtaja Laura Nordström p. 046 540 5190 22.8. klo 11 – 13 ja 30.8. klo 15 – 17. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This