If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 7 000 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. 

If_blue_rgb-1024x1009

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden toimitilapalveluita. Haemme Turun toimipisteellemme Sinua

 

TOIMITILAPALVELUJEN PÄÄLLIKKÖ

 

Toimitilapalvelut vastaa Suomessa Ifin toimitilojen turvallisuudesta, viihtyvyydestä ja käytännöllisyydestä, työympäristön suunnittelu- ja muutostöistä, muutoista ja kalustamisesta sekä tilahallinnosta. Useat palvelumme, kuten catering-, siivous- ja aulapalvelut, ostamme vastuullisilta kumppaneiltamme.

Olet vahvasti sitoutunut yhteisiin tavoitteisiimme ja huolehdit tiimisi osaamisen kehittämisestä. Valmennat 10 hengen palveluasiantuntijatiimiä innostavalla otteella tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Yhdessä vastaatte toimitilojemme palveluista ja niiden jatkuvasta kehittämisestä ylläpitäen nykyisen hyvän asiakastyytyväisyyden.

Odotamme sinun olevan hyvä esimies – johdat tiimiäsi arvostaen, kannustaen ja valmentaen, mutta olet samalla jämäkkä ja tarvittaessa vaativakin. Sinulla on vahvaa kokemusta muutosjohtamisesta joko toimialalta tai vastaavantyyppisistä palvelukokonaisuuksista. Palat halusta kehittää toimintaamme ja palvelujen tehokkuutta, tuottavuutta ja laatua. Haastat rohkeasti ja rakentavasti sekä itsesi että tiimisi kokeilemaan uutta. Haasteita kohdatessasi sytyt liekkeihin, haluat kääriä hihasi ja ryhtyä toimeen. Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Tämä on mahdollisuutesi tulla kehittämään toimitilapalveluita pohjoismaiden suurimpaan vakuutusyhtiöön. Oman tiimisi johtamisen lisäksi tuot osaamisesi ja innostuksesi Group Services -yksikön Suomen johtoryhmään. Sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä Ifin muiden pohjoismaiden toimitilapalvelujen kanssa, minkä johdosta oletamme sinun kommunikoivan sujuvasti englanniksi. Luonnollisesti ruotsin kielen taito on pohjoismaisessa ympäristössä vahva etu.

Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Turussa Kalevantien toimitalossa, mutta tehtävääsi kuuluu myös matkustamista Suomessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, parhaiten tavoitettavissa 11.1. klo 14 – 16 ja 16.1. klo 9 – 11 p. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 21.1.2019 oheisen linkin kautta

 

HAE TÄSTÄ