Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistama Maanpuolustusyhtiö MPY Oy on liittojen yhteinen palveluyhtiö, joka myy ja markkinoi mm. jäsen-, erä-, retkeily-, sotilas- ja vapaa-ajan tuotteita myymälän ja nettikaupan kautta, kustantaa liittojen yhteistä jäsenlehteä Reserviläistä sekä tuottaa liitoille jäsenrekisteripalveluita. Yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 1,5 milj.€.

Nykyisen tehtävänhaltian siirtyessä seuraaviin haasteisiin haemme Sinua

TOIMITUSJOHTAJA

 

Saat vastuullesi vankalla kasvu-uralla olevan ja kannattavan yrityksen, jonka toimintaa suuntaat pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Päätehtäväsi on myynnissä ja sen kehittämisessä. Siksi odotammekin sinulta myynnin ja markkinoinnin nykymenetelmien hallintaa ja nettikaupan hyvää osaamista. Olet kannustava esimies organisaatiosi eri alojen ammattilaisille. Vastaat yhteistyössä omistajaliittojen kanssa myös yhtiön muista toimialoista sekä taloudesta.

Sinulla on vahvan liiketoimintaymmärryksen lisäksi näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta myynnin ja markkinoinnin saralla sekä tehtävään sopiva koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimista ja aloitteellista toimintaotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Osaat ottaa huomioon sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden tarpeet, sekä toiveet. Olet myönteisesti ajatteleva ja näet haasteet mahdollisuutena. Reserviläistoiminnan ja muun järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:n konsultti Toni Koskinen puh. 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 19.6.2016 mennessä.

 

Jätä hakemus

 

Share This