download

 

 

GS1 Finland Oy on osa avointa, puolueetonta ja voittoa tavoittelematonta maailmaanlaajuista GS1-organisaatiota, joka kehittämiensä ja ylläpitämiensä standardien avulla auttaa asiakkaitaan toimitusketjun tehostamisessa ja hallinnassa. GS1 Finland vastaa SYNKKA-tuotetieto- ja mediapalvelujen kehittämisestä, myöntää yksinoikeudella GS1-yritystunnisteita Suomessa sekä ylläpitää ja kehittää sähköistä Golli-palvelua.

Nykyisen tehtävänhaltian siirtyessä seuraaviin haasteisiin haemme Sinua

TOIMITUSJOHTAJA

Saat vastuullesi hyvässä kehitysvaiheessa olevan ja kannattavan yrityksen, jonka toimintaa suuntaat pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Johdat liiketoimintaa varmistaen yhtiön kannattavuuden ja hallitun kasvun. Rakennat ja ylläpidät laajaa ja tehokasta kontaktiverkostoa kotimaassa ja kansainvälisesti. Olet innostava ja jämäkkä esimies.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa näkemystä digitalisaation vaikutuksista liiketoimintaan, sekä osaamista konseptien ja liiketoimintamallien kehittämisestä. Vahvan liiketoimintaymmärryksen lisäksi näytöt tuloksellisesta toiminnasta päivittäistavarakaupan ja -teollisuuden saralla katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen toimitusjohtaja Harri Sivula, puh. 050 65692, 5-7.10 . klo 13-17. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa HRS Advisors Oy:n konsultti Toni Koskinen puh. 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 9.10.2016 mennessä.

Jätä hakemus

Share This