Kopar logo

Kopar Group on materiaalinkäsittelyjärjestelmien toimittaja. Globaalia asiakaskuntaa yhdistää vaativat käyttöolosuhteet. Erityisesti metallurgiseen teollisuuteen ja voimalaitoksiin toimitettavat mekaaniset ja pneumaattiset kuljetinjärjestelmät ovat olleet Koparin toiminnan ytimessä vuosikymmeniä. Koparin juuret ovat syvällä suomalaisessa teknologiateollisuudessa ja tulevaisuus kansainvälisessä kasvussa. Asiakkaitamme ovat useat suuret kansainväliset teknologiatalot kuten Valmet, Andritz, Rafako ja Outotec. Toimituksia on myös suoraan loppukäyttäjille kuten Boliden, KGHM, Fortum, Severstal, Stora Enso, Yara.

Etsimme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA

Sinulla on kokonaisvastuu yhtiön tuloksesta, strategiasta, liiketoiminnoista ja toiminnan kehittämisestä. Pääset jatkamaan jo hyvässä vauhdissa olevan kasvustrategian toteuttamista, kehittämällä ja johtamalla yhtiön päivittäistä toimintaa sekä varmistamalla hyvällä henkilöstöjohtamisella kasvu tulevina vuosina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta liiketoiminnan johtamisesta teollisuusympäristössä. Eduksesi on kokemus projektiliiketoiminnasta, valmistavasta teollisuudesta ja elinkaaripalveluista. Sinulle on tuttua kansainvälinen toimintaympäristö ja luontevaa avoin toimintakulttuuri.

Koparin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 15milj. euroa ja henkilöstöä noin 100. Tuotantoa on Parkanossa, Lehtimäellä ja Virossa. Myös Tampereen ydinkeskustassa on toimipiste.

Lisätietoja tehtävästä saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797453. Parhaiten tavoitat 26.10 ja 29.10 Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.11. 2018 mennessä.

Katso yrityksen video tästä 

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Share This