Turun Satama Oy kumppaneineen muodostaa luotettavan palvelukokonaisuuden, joka tarjoaa kustannustehokkaat, joustavat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin elinkeinoelämän logistisiin tarpeisiin. Turun satama on moderni logistinen keskus ja merkittävä lenkki eurooppalaisessa liikennejärjestelmässä. Tehokkaita satamapalveluita täydentävät yhteistyökumppaniemme modernit terminaali- ja varastointipalvelut sekä logistiset lisäarvopalvelut. Hyvien liikenneyhteyksiensä ansiosta satamasta on kehittynyt Suomen Skandinavian liikenteen jakelukeskus, jossa meri- ja maakuljetukset yhdistyvät multimodaalisiksi kuljetusketjuiksi. Viiden tähden palvelusatamana haluamme olla ykkössatama aina, kun ajalla on merkitystä! www.portofturku.fi

Kuvahaun tulos haulle logo portofturku

TOIMITUSJOHTAJA

Nykyisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle haemme uutta toimitusjohtajaa vastaamaan Turun Sataman liiketoiminnan kehittämisestä ja tuloksellisuudesta. Vastaat aktiivisesta sidosryhmätyöskentelystä, verkostoista, viranomaissuhteista ja asiakassuhteista. Turun kantasataman uudistamis- ja kehittämishanke tulee olemaan laajuudessaan hyvin merkittävä. Siinä pääset johtamaan ja toteuttamaan isoja visioita yhdessä sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja logistiikasta sekä satamatoimialan ymmärrystä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä paineensieto- ja priorisointikykyä. Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa ja sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Turun Satama on arvostettu työnantaja, jolla on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Tehtävässä pääset vaikuttamaan tärkeisiin ja laajoihin kokonaisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 7.8. klo 14-16 ja 15.8. klo 14-16. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 18.8. oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ

 

Share This