tys-logo-fi

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija- ja nuorisoasuntoja Turun seudulla. TYS on voittoa tavoittelematon opiskelija-asuntosäätiö, joka on perustettu Turun yliopiston ylioppilaskunnan toimesta vuonna 1966. TYS noudattaa asuntojensa vuokrissa ARA:n omakustannusperusteita. TYS:llä on tällä hetkellä noin 7 000 asuntopaikkaa 18 eri asuntokohteessa Turussa, keskittyen yliopistojen ja oppilaitosten läheisyyteen. Vuosien 2018-2022 aikana rakennamme noin 1 000 uutta asuntopaikkaa sekä suunnitteilla on merkittäviä peruskorjauksia. www.tys.fi.

Nykyisen toimitusjohtajamme eläköityessä keväällä 2018, etsimme uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

 

Työssäsi vastaat uuden strategian toteutumisesta, mikä tarkoittaa mm. mittavia investointeja uustuotantoon ja digitalisaation kehittämistä entisestään. Tehtäviisi kuuluu säätiön liiketoimintojen suunnittelu, johtaminen ja valvonta sekä hallituksen toimintojen valmistelu, esittely ja päätösten täytäntöönpano. Toimit esimiehenä organisaation 22:lle työntekijälle.

Odotamme sinulta rakennus- ja kiinteistöalan vahvaa osaamista sekä rahoituksen ja lainsäädännön tuntemusta. Julkisen hallinnon ja kaavoituksen valmistelu- ja päätöksentekoprosessit ovat sinulle tuttuja. Vuorovaikutus- ja sidosryhmätaitosi ovat erinomaiset ja sinulla on näyttöjä tuloksellisesta henkilöstöjohtamisesta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi. Avoimuus, luovuus ja rohkeus ovat työskentelymme tunnusmerkkejä!

Tarjoamme sinulle näköalapaikan taloudellisesti vakaassa ja modernissa organisaatiossa. Saat motivoituneen ja monipuolisen hallituksen tuen. Olemme markkinajohtajia ja edelläkävijöitä, mutta tiedostamme jatkuvan kehittämisen tarpeen. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja arvomme elävät myös käytännön työssämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.11.2017 oheisen linkin kautta.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This
hibaby