Vaso omistaa, ylläpitää ja tuottaa laadukkaita asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Yritys toimii yleishyödyllisenä yhtiönä kustannustehokkaasti ja jakamatta vastikkeetonta etua osakkailleen. Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa. Vaso omistaa viiden kunnan alueella Turun seudulla 106 kiinteistössä 2600 asumisoikeusasuntoa. Asunnoissa asuu yli 5000 asukasta. Vuonna 1990 perustetun yrityksen asunnot sijaitsevat Turussa, Raisiossa, Kaarinassa, Naantalissa ja Liedossa. Vason liikevaihto on n. 23 milj. euroa ja henkilökuntaa on 12 työntekijää. www.vaso.fi

VASO logo

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle kesällä 2019, etsimme nyt uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana toteutat yhtiön strategiaa yhdessä hallituksen, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Päätehtäviisi kuuluu kysyntää vastaavan uudistuotannon aikaansaaminen, tonttihankinta ja olemassa olevan kiinteistökannan ajan tasalla pitäminen sekä paikallinen ja valtakunnallinen vaikuttamistyö, aktiivinen vuorovaikutus asukkaiden kanssa ja osaavan henkilöstön johtaminen.

Odotamme sinulta kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Hallitset johtamisen myös talouslukujen kautta sekä ymmärrät viestinnän ja brändin rakentamisen merkityksen. Sinulla on ymmärrystä rakennuttamisesta, asumisoikeusjärjestelmästä ja sosiaalisesta asuntotuotannosta. Olet kiinnostunut nykyaikaisista kiinteistöjen hallinnan ja palveluiden mahdollisuuksista ja haluat kehittää parasta mahdollista asumista vasolaisille.

Sinulla on tehtävään sopiva opisto- tai korkeakoulututkinto. Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen, aikaansaava ja innovatiivinen. Osallistut käytännön tekemiseen aktiivisena VASO-tiimin jäsenenä.

Tarjoamme sinulle johtotehtävän hyvin hoidetun yhtiön edelleen kehittämisen ja kasvattamisen parissa. Tehtävä on monipuolinen ja sisältää paljon vaikuttamisen mahdollisuuksia.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, parhaiten tavoitettavissa 8.1. klo 14-16 ja 16.1. klo 9-11 puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 20.1.2019 oheisen linkin/ hakulomakkeen kautta:

HAE TÄSTÄ

 

 

Share This
hibaby