Lindt & Sprüngli perustettiin lähes 175 vuotta sitten ja olemme siitä lähtien luoneet hienointa suklaata intohimolla ja ammattitaidolla. Juuremme ovat Sveitsissä, mutta olemme nykyään maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on valmistusta kuudessa maassa, yli 13 000 työntekijää ja yli 4 miljardia CHF liikevaihtoa. Keskitymme pelkästään suklaaseen ja olemme maailman johtava premiumsuklaan tuottaja. Toimipaikkamme Suomessa on Helsingin Ruoholahdessa. www.lindt.fi

LogoLindtMaitreChocDepui1845

Myyntimme kasvaa Suomessa voimakkaasti, joten etsimme nyt tiimiimme, Sinua 

TRADE MARKETING COORDINATOR

Päätehtävänäsi on auttaa myyntiä onnistumaan tavoitteissaan. Koska tiimimme on pieni, pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä. Pääpaino tehtävissäsi on myynti- ja markkinointimateriaalien tuottamisessa, jonka lisäksi huolehdit toimiston yleisistä tehtävistä kuten tuote- ja kuvapankista sekä laskutuksesta. Osallistut vuosisuunnitteluumme ja kehität markkinointiviestintäämme, erityisesti some- ja PR -toimenpiteitä.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta, esim. pakkaustekstien käännösten suhteen. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä teet aktiivisesti yhteistyötä Ruotsin markkinointiorganisaatiomme sekä Suomen kumppaneittemme kanssa. Sinulla on opisto- tai korkeakoulututkinto sekä halu kehittää ja kehittyä. Työkokemusta sinulle on kertynyt jo muutaman vuoden ajalta organisointikykyä vaativissa markkinoinnin tehtävissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä ja arvostettua organisaatiota. Pääset työskentelemään tunnettujen premium-tuotteiden parissa. Ammattimaisen tiimimme kanssa työskentely on paitsi opettavaista, myös hauskaa. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola 12.12. klo 15-16, 19.12. klo 9-10, 27.12. klo 10-12 puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.12.2018 oheisen linkin kautta:

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ