Pivatic Oy on maailmanlaajuinen toimija ohutlevyosien tuotantolinjojen valmistuksessa ja niihin liittyvien palvelujen tarjoaja. Yrityksen palveluksessa on n. 60 työntekijää ja 90% tuotannosta menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä. Sijaitsemme Hyvinkäällä keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Liiketoimintamme vahvan kasvun myötä etsimme useita osaajia eri työtehtäviin. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteessa www.pivatic.com sekä somesta
  LinkedIn   Facebook   Youtube

 

Nyt etsimme joukkoomme Hyvinkäälle lisävahvistusta seuraaviin tehtäviin

CNC-Koneistaja

Tehtäviisi kuuluvat mekaniikkaosien valmistus Pivatic automaatiolinjoihin sekä tuotannon tukeminen niiden valmistuksessa. Vastuullesi kuuluvat työt vaaka- ja pystykairaisilla työstökeskuksilla Mazatrol ja Heidenhein -ohjauksilla. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme, jossa saat monipuolisia työtehtäviä, uusia haasteita osaamisesi mukaan sekä pääset oppimaan kokeneemmilta kollegoilta rennossa ilmapiirissä. Työ on kokopäiväistä päivätyötä. Koko tuotanto sijaitsee samoissa tiloissa, ja pääset näkemään kätesi jäljen sekä osallistumaan tuotantoprosessiin laaja-alaisesti mielenkiintosi mukaan.

Toivomme sinulta

 • Kokemusta Mazatrol / Heidenhein -ohjelmoinnista
 • Omatoimisuutta ja aktiivista työskentelyotetta

HAE TÄSTÄ

 

Alla olevien Tuotantoinsinöörin ja Asentajan tehtävien osalta haut ovat umpeutuneet!

Tuotantoinsinööri

Vastaat hankinta- ja tuotantoprosessien sujuvuudesta ja tehokkuudesta. Tuotannonsuunnittelusta ja laaja-alaisesti hankinnoista vastuullisena varmistat tuotantomme toimitusvarmuuden. Hoidat toimitusten ja logistiikan seurantaa ja osallistut hankintojen ja toimittajayhteistyön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Yhteistyössä toimittajaverkoston kanssa hyvät neuvottelutaidot ja ymmärrys mekaniikkaosista ovat valttia. Toimit tuotannon työnjohto- ja suunnittelutiimissä ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka kykenee tarkkaan ja pitkäjänteiseen työskentelyyn.

Toivomme sinulta

 • Aiempaa työkokemusta konepajatoiminnasta
 • Kokemusta projektityöstä ja projektihankinnoista
 • Toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemusta
 • Teknisten piirustusten lukutaitoa
 • Englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Insinöörin koulutusta

HAE TÄSTÄ

Asentaja

Tehtäviisi kuuluvat automaatiolinjojen asennus- ja kokoonpanotehtävät Hyvinkään tehtaallamme (sähkö, mekaniikka tai mekatroniikka). Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme, jossa saat monipuolisia työtehtäviä, uusia haasteita osaamisesi mukaan sekä pääset oppimaan kokeneemmilta kollegoilta rennossa ilmapiirissä. Työ on lähtökohtaisesti normaaliin työaikaan sijoittuvaa kokopäivätyötä. Työtehtäviin voi mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan kuulua myös laitteiden huolto- ja vientiasennustehtäviä.

Toivomme sinulta

 • Alaan sopivaa ammatillista koulutusta (metalli-, auto-, mekatroniikka- tai sähköala)
 • Reipasta asennetta ja halukkuutta oppia
 • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
 • Englannin kielen taito ja matkustusvalmius katsotaan eduksi

HAE TÄSTÄ

 

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Pääset osaksi kokenutta ja ammattitaitoista tiimiämme, jossa vastuualueesi kasvavat kykyjesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön.

Tuotantoinsinöörin ja Asentajan tehtävien osalta haut ovat umpeutuneet, CNC-Koneistajan tehtävän osalta hakuaikaa on jatkettu 14.4. asti. Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisors Oy:ssä Krister Botell 050 304 2410. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14.4.2019 mennessä.

Share This