luvia_logo_netti_rgb_150

 

 

 

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä saha- ja jatkojalostelaitoksista. Tuotantomme koostuu pintakäsitellyistä ulko- ja sisäverhoustuotteista sekä sahatavarasta. Kokonaistuotantomäärämme on vuodessa 325 000 m3 ja viennin osuus on 85 %. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 85 Meur. Henkilöstömäärämme on 120. Toimimme Luvialla, Eurajoen kunnassa.

 

Haemme joukkoomme Sinua tavoitteellinen, asiantunteva ja tiimihenkinen

 

TUOTANTOJOHTAJA

 

Tehtävänäsi on vastata saha- ja jalostetuotantomme tehokkaasta, laadukkaasta ja turvallisesta toteuttamisesta. Pääasiallisena tehtävänäsi on tehdasorganisaatiomme toiminnan johtaminen, koostuen tehtaan operatiivisista tuotanto- ja kunnossapitotoiminnoista. Vastaat lisäksi tuotannon kehittämisestä, investoinneista ja niiden toteutuksista, tuotteidemme laadusta, sisäisestä logistiikasta, tehtaan infra- ja ympäristöasioista sekä omasta energiantuotannostamme.

Odotamme Sinun olevan rautainen alan ammattilainen, jolla on vankka, vähintään 10 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sahateollisuusalalta. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja mekaaniseen puunjalostukseen tai tekniikkaan suuntautuvaa osaamista ja kiinnostuneisuutta. Prosessitekniikan osaaminen on tärkeä edellytys. Työsuojelu on tärkeä osa toimintaasi.

Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot, kokemusta projektien johtamisesta, investointien hallinnasta ja hankinnasta sekä saha-alan laaja-alainen tuntemus. Henkilönä olet kehittämissuuntautunut ja myönteistä ilmapiiriä edistävä tiimipeluri. Esimiehenä olet tavoitteellinen sekä määrätietoinen ja johdat osallistavalla sekä innostavalla otteella. Hyvä päätöksenteko- ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja innostavan tehtävän ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen henkilöstön parissa, jolla on tahto menestyä.

Oletko se sinä? Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antavat Erika Palomäki (p. 040 937 2217) HRS Advisorsista sekä Luvian Saha Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Puuska, perjantaina 06.10.2017 klo 13 – 16 sekä 13.10.2017 klo 13 – 16 (p. 020 779 1110).

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 22.10.2017 mennessä oheisen linkin kautta

 

Jätä hakemus Katso esittelyvideo