Julkaisutiedot: HS, oikotie.fi, duunitori.fi, LinkedIn Jobs

meira

 

 

 

 

Vuodesta 1914 toiminut Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira valmistaa ja markkinoi kahveja, leivonta- ja maustamistuotteita, ketsuppeja, sinappeja, salaattikastikkeita sekä pähkinätuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Meiralla on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas. Meiran tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. Kulta Katriina ja Saludo. Meiran kaikki tuotteet lukuun ottamatta aitoja italialaisia Segafredo-espressoja, Kulta Katriina -pikakahvia ja liivatelehteä valmistetaan ja pakataan Suomessa, Helsingin Vallilassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli 84,8 M€ ja se työllistää 178 henkilöä.

 

Haemme joukkoomme Sinua, aktiivinen ja tavoitteellinen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti Meira Oy:n kahvi- ja maustepuolen tuotannon toteutuksesta asetettujen laatu- ja toimitusvaatimusten mukaan. Toimit motivoivana esimiehenä työnjohdolle ja tuotantohenkilöstölle – pidät yllä ja kehität suoritustasoa, työturvallisuutta sekä työtyytyväisyyttä. Raportoit tuotanto- ja logistiikkajohtajalle.

Odotamme Sinulta vankkaa kokemusta, osaamista ja näyttöjä elintarviketuotannon esimiestehtävistä. Sinulla on alalle soveltuva opisto- tai korkeakoulutasoinen koulutus. Osaat rakentaa yhteistyötä, hyödyntää toisten osaamista ja järjestelmiä toiminnan kehittämisessä. Olet hyvä koordinoimaan ja johtamaan asioita, tuot organisaatioon rauhallista jämäkkyyttä. Hyvät kommunikaatio- ja viestintätaidot ovat avainroolissa tehtävässäsi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän vastuullisesti valmistettujen kahvi- ja maustamistuotteiden parissa, näköalapaikan alalle, tilaisuuden toimia arvostettujen brändien parissa sekä kansainvälisen konsernin hyvät kehittymis- ja vaikutusmahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaavat Rainer Carpelan (040 5533 759) ja Viivi Naatula (044 373 2003) HRS Advisorsista. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.01.2017 mennessä alla olevan linkin kautta.

 

HAE TÄSTÄ