be group

BE Group Oy Ab on osa Pohjois-Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta BE Group -konsernia, jonka suurimmat markkina-alueet ovat Ruotsi ja Suomi. BE Group tarjoaa tehokasta jakelua ja lisäarvoa tuovia tuotantopalveluja pääasiassa rakennus- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen. Yhtiöllä on Suomessa yhdeksän myyntiyksikköä ja teräspalvelukeskukset Lahdessa, Lapualla ja Turussa.

 

Haemme Turun teräspalvelukeskukseen Pansioon Sinua, aktiivinen ja osaava

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässäsi vastaat runsaan 50 työntekijän Turun tuotantoyksikkömme johtamisesta BE Groupin tavoitteiden mukaisesti. Kehität organisaation toimintaa sekä henkilöstön suoritusta, osaamista ja hyvinvointia. Huolehdit tuotannon sujuvuudesta, resursoinnista sekä työturvallisuudesta. Kuulut liiketoimintayksikön johtoryhmään ja esimiehenäsi toimii liiketoimintayksikön johtaja.

Odotamme Sinulta teknis-kaupallista opisto/korkeakoulupohjaista koulutusta, vähintään kolmen vuoden kokemusta ja näyttöjä tuotannon/valmistuksen tuloksellisesta johtamisesta. Sahaamisen, polttoleikkauksen ja koneautomaation tuntemuksen laskemme eduksi. Tehtävä edellyttää hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä aktiivista ja asioihin tarttuvaa työskentelyotetta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä alan johtavassa yrityksessä, näköalapaikan alalle sekä hyvät kehittymis- ja vaikutusmahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan (040-5533759) HRS Advisorsista. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.05.2017 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus
Share This