Kuvahaun tulos haulle YIT LOGO

 

 

Haemme Turkuun

 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ TOIMITILARAKENTAMISEEN

 

Tuotantopäällikkönä vastaat koko Lounas-Suomen yksikkömme tuotannosta, laskennasta ja hankinnasta. Osallistut johtoryhmän jäsenenä yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Ohjaat resursseja, ja toimit työpäälliköiden esimiehenä. Työssäsi varmistat lähtökohdat hankkeiden tavoitteidenmukaiselle, laadukkaalle ja työturvalliselle toteutukselle.

Olisitko sinä joukkueemme uusi pelaaja?

Etsimme dynaamiseen porukkaamme johtohahmoa, jolla on jo useamman vuoden kokemus toimitilatyömaiden johtamisesta. Tunnet tuotannon toiminnan, ja hallitset myös tarjouslaskentaan liittyvät tehtävät. Esimiehenä olet reilu ja tasapuolinen, ja kannustat ja tuet alaisiasi päivittäisessä työssä kohti yhteisiä tavoitteita. Kanssasi on helppo viihtyä, ja esimerkillisellä työskentelylläsi innostat koko porukkaamme kohti entistäkin merkittävämpiä ja haastavampia hankkeita.

Erinomaisten esimies- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi odotamme sinulta tässä tehtävässä rakennusalan AMK- tai diplomi-insinöörin koulutusta, sekä hyviä ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoja.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Lämsä, puh. 045 634 4300.

Jätä hakemuksesi 30.12. mennessä oheisen linkin kautta.

Share This