Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Sarlin Balance -osastomme ydinosaamista ovat paineilmajärjestelmien hallinnan teknologiat ja haluamme olla siinä maailman parhaita. Kehittämällämme Sarlin Balance paineilman ohjausjärjestelmällä säästetään energiaa ja se tukee kestävää kehitystä kaikilla teollisuuden aloilla maailmanlaajuisesti. Haemme nyt uusia kykyjä kasvamaan kansainvälisiin tehtäviin huippuosaajiksi.

Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab.

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI, SARLIN BALANCE

Tässä tehtävässä pääset luomaan uusia vaativia automaatioratkaisuja aina ohjelmistokehityksestä pilottiasennuksiin saakka. Osallistut myös käyttöönottoihin sekä tekniseen tukeen asiakasprojekteissamme kansainvälisesti. Toimit Sarlin Balancen teknisessä tiimissä sekä teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja asiakkaidemme kanssa.

Olet DI tai insinööri esim. automaatio-, koneautomaatio- tai sähkötekniikassa. Voit olla urasi alkutaipaleella, mutta tunnet ainakin joitakin seuraavista automaatioteknologioista: IEC61131-3 ST, Beckhoff TwinCAT, SCADA, SQL-tietokannat, tietoliikenneverkot, CAD/sähkösuunnittelu. Ohjelmointiosaaminen on välttämätöntä työssä menestyäksesi.

Edellytämme intohimoa tekniikkaan ja ongelmanratkaisuun sekä luonnetta viedä asiat maa­liin saakka.  Työssäsi tarvitset palveluhenkisyyttä, itsenäistä otetta työhön, matkustusvalmiutta sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi alamme asiantuntijaksi vakavaraisessa ja arvostetussa yhtiössä. Tehtävässä sinua tukevat osaavat työtoverit ja palveluhenkinen organisaatio. Päätoimipaikkasi on Vantaalla.

Lisätietoja tehtävistä saat soittamalla HRS Advisors, Pia Paavilainen puh. 050 305 9217.

 

 

Hae tästä

Share This