meiratVuodesta 1914 toiminut Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira valmistaa ja markkinoi kahveja, leivonta- ja maustamistuotteita, ketsuppeja, sinappeja, salaattikastikkeita sekä pähkinätuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Meiralla on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas. Meiran tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. Kulta Katriina ja Saludo. Meiran kaikki tuotteet lukuun ottamatta aitoja italialaisia Segafredo-espressoja, Kulta Katriina -pikakahvia ja liivatelehteä valmistetaan ja pakataan Suomessa, Helsingin Vallilassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli 84,8 M€ ja se työllistää 178 henkilöä.

 

Haemme joukkoomme Sinua, aktiivinen ja ennakkoluuloton

Tuotekehityspäällikkö

 

Monipuolisessa tehtävässäsi vastaat tuotekehitysprojektiemme hallinnoinnista, koordinoinnista ja läpiviennistä. Kehität tuotehallinta- ja innovaatioprosessejamme yhdessä sisäisen ja ulkoisen verkostomme kanssa. Toimit projektipäällikkönä tuotekehitysprojekteissamme koordinoiden laadun, tuotannon ja oston toimintoja. Seuraat alalla tapahtuvaa kehitystä ja käyt aktiivista vuoropuhelua myyntimme, markkinointimme ja tuotantomme kanssa. Tehtävässä toimit tuotekehitystiimin esimiehenä tuotantojohtajan alaisuudessa.

Taustasi on elintarviketeollisuuden parista ja sinulla on tehtävään sopiva opisto- tai korkeakoulutason koulutus. Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä tuotekehitysprojektien menestyksekkäästä hallinnoinnista ja läpiviennistä. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta. Luonteeltasi olet energinen, ennakkoluuloton ja positiivinen. Hyvät organisointi-, kommunikointi- ja verkostoitumistaidot ovat tehtävässä menestymisen edellytys.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän vastuullisesti valmistettujen kahvi- ja maustamistuotteiden parissa, näköalapaikan alalle, tilaisuuden toimia arvostettujen brändien parissa sekä kansainvälisen konsernin hyvät kehittymis- ja vaikutusmahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaavat Rainer Carpelan (040 5533 759) ja Viivi Naatula (044 373 2003) HRS Advisorsista. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.01.2017 mennessä oheisen linkin kautta:

Jätä hakemus