Oy Transmeri Ab on suomalainen 91-vuotias perheyritys, joka maahantuo ja markkinoi tunnettuja päivittäistavarakaupan brändejä, selektiivisen kosmetiikan merkkituotteita, semiselektiivistä kosmetiikkaa sekä luonnonkosmetiikkaa. Brändejämme ovat mm. Chanel, Guerlain, Kenzo, Police, Trind, Madara, Mossa, Whamisa, Weetabix, Alpen, Glade, Off!, Lemon Juice & Glycerine. Merkittävä osa valikoimastamme valmistetaan Vantaan Piispankylässä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset päivittäistavarakaupan ketjut, yksityiset myymälät, tavaratalot, verkkokaupat sekä kuluttaja-asiakkaat.

 

Haemme kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen kosmetiikkaosastollemme sinua, positiivinen ja energinen

 

Tuotepäällikkö

 

vastaamaan nimettyjen kosmetiikkasarjojen kehittämisestä ja tuloksesta sekä päämiesyhteyksistä.

 

Edellytämme:

  • Myyntihenkisyyttä, tulostavoitteellisuutta, kykyä ymmärtää suurempia kokonaisuuksia
  • Vahvaa englanninkielen taitoa ja kokemusta englanninkielellä työskentelystä
  • Vähittäiskaupan ja sen prosessien tuntemus sekä kokemus ulkomaalaisten päämiesten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
  • Neuvottelu-, yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta

 

Tehtävässäsi sinulla on tulos- ja budjettivastuu nimetyistä brändeistäsi, joita ovat mm. Kenzo, Police. Vastaat myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja uutuustuotelanseerauksista. Vastaat tuotevalikoimista ja hinnoittelusta sekä varmistat tuotteiden saatavuuden tekemällä tiivistä yhteistyötä logistiikan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimit ensisijaisena yhteyshenkilönä brändiesi päämiehiin päin ja raportoit Guerlain & tuoksusarjat -tiimin Business Unit Managerille.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä mukavat työkaverit.

Lisätietoja antaa Business Unit Manager Tia Lönnberg, puh. 050 595 4393 ke 13.3. klo 8-9 tai ke 20.3. klo 12-14 sekä HRS Advisorsin Maiju Kangas, puh. 050 302 7185 to 14.3. klo 12-14 ja to 21.3. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 24.3.2019 mennessä:

 

Jätä hakemus

Share This