Nordqvist

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla, Petikossa. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi

 

Etsimme kasvavaan organisaatioomme sinua intohimoinen ja energinen

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä vastaat tee- ja juomatuotteidemme tuotevalikoimasta ja tuoteominaisuuksien määrittelystä. Toimit aktiivisesti myynnin tukena keskusliikekauppojen kanssa käytävissä neuvotteluissa ja osallistut osaltasi tuotteiden ja markkinoinnin kehittämiseen sekä tuotelanseerauksiin. Vastaat myös osaltasi hinnoittelusta ja tuoteryhmistä sekä edistät myynnin ja johdon päätöksentekoa sparraamalla ja haastamalla oivalluksien kautta. Tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään elintarviketurvallisuuteen liittyviä käytäntöjä ja prosesseja.

Toivomme sinulta kokemusta elintarvike- tai päivittäistavarakaupan alalta. Olet luonteeltasi avoin, ulospäinsuuntautunut ja myynnillisestä vaikuttamisesta kiinnostunut sekä itsenäiseen työskentelyyn ja itseohjautuvuuteen kykenevä. Asiakaskokemus on lähellä sydäntäsi ja jaat oivaltavaa asiakasymmärrystäsi avoimesti koko organisaatiollemme. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, muutaman vuoden kokemus soveltuvalta alalta sekä innokas ja kasvunhaluinen asenne kehittyä alamme erikoisosaajaksi. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä, sillä osallistut tarvittaessa myös kansainvälisiin kehitysprojekteihin. Ruotsin kielen taidosta on etua tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään Suomen vahvimpien tee-brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti paitsi tuoteryhmien ja brändien strategioihin, myös oman toimenkuvasi ja osaamisesi kehittämiseen. Yrityksessämme on aito mahdollisuus edetä ja saada tulevaisuudessa myös lisää vastuuta. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16)

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 28.8.2016 oheisen linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Share This
hibaby