Sormat-1030x197

Vuonna 1970 perustettu Sormat Oy on Pohjoismaiden johtava rakennusteollisuuden kiinnitystarvikkeita valmistava ja markkinoiva yritys. Asiakkainamme ovat eurooppalaiset rakennusliikkeet ja tekninen tukkukauppa. Myynnistämme 75 prosenttia tulee viennistä. Pääkonttorimme ja kotimainen tuotantolaitos sijaitsevat Varsinais-Suomessa Ruskon kunnassa. Olemme 75 henkilön ammattilaisjoukkue ja kuluvan vuoden liikevaihto on noin 20 M€ ja ensi vuodelle odotamme vakaata ja kannattavaa kasvua.

Haemme tuotekehitystiimimme vahvistukseksi Ruskolle Sinua

Tuotetestaaja

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti tuotteidemme testaamisesta ohjeiden ja normien mukaisesti sekätestiraporttien laatimisesta. Huolehdit testaustiloista ja -tarvikkeista sekä testauslaitteidemme ylläpidosta ja kehittämisestä. Teet tuotetestaajan työssäsi myös laadunvarmistustestejä eri kiinnikkeiden komponenteille. Työskentelet osana tuotekehitystiimiämme ja toimit myös yhteistyössä tuotannon ja työkaluosaston kanssa. Esimiehenäsi toimii tuotekehitys- ja koulutuspäällikkö.

Odotamme Sinulta teknistä koulutusta (esim. koneteknikko) sekä kiinnostusta käytännönläheisiin ja konkreettisiin työtehtäviin. Työskentelyotteeltasi olet tarkka, johdonmukainen ja järjestelmällinen. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista ilmaisua.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, osaavan ja innostavan työyhteisön tuen sekä hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä työtehtävissäsi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan HRS Advisorsista puh. 020 791 9390. Jätä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 16.04.2017 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus

Share This