Julkaisutiedot: ÅU, HBL, TS, HS, LinkedIn, www.veritas.fi, www.te-palvelut.fi, www.hrsadvisors.fi

Veritas logo

Veritas Eläkevakuutus on voimakkaasti kasvuhakuinen työeläkevakuuttaja, jonka toiminta perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja asiakaspalveluun. Luotettavana yhteistyökumppanina ajattelemme asiakkaan tulevaisuutta ja tarjoamme aina parasta mahdollista vakuutusratkaisua. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.veritas.fi.

 

Haemme työhyvinvointipalveluihimme Työhyvinvoinnin asiantuntijaa

 

Työhyvinvoinnin asiantuntijana olet vahvasti mukana kehittämässä tulevaisuuden työyhteisöjä ja tukemassa ihmisiä jaksamaan ja jatkamaan työelämässä. Palvelet Veritaksen asiakkaita ja toimit heidän tukenaan sisäisten prosessien kehittämisessä ja työkyvyttömyysriskin hallitsemisessa. Matkustaminen asiakkaiden luo on olennainen osa työtäsi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä luovaa ja innostavaa asennetta. Lisäksi olet käytännönläheinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn sekä suomen, ruotsin että englannin kielellä.
Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja pitkäaikainen kokemus esimerkiksi henkilöstöhallintoon tai työterveyteen liittyvistä tehtävistä. Työsuojeluasioiden tuntemus katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työhyvinvoinnin parissa sekä innostavan ja motivoituneen työilmapiirin. Toiminta-alueesi kattaa koko Suomen, joten toimipaikkasi voi olla muukin kuin pääkonttorimme Turussa.

Työ alkaa viimeistään 1.6.2016.

Lisätietoja antaa 15.2. klo 14–16, 19.2. klo 9–11 ja 24.2. klo 15–17 HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.3.2016 oheisen linkin kautta oheisen linkin kautta

JÄTÄ HAKEMUS