Veritas Eläkevakuutus on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Toimintamme perustuu henkilökohtaiseen yhteydenpitoon ja ensiluokkaiseen palveluun, ja tavoitteemme on olla pienen ja keskisuuren yrityksen ja yrittäjän paras työeläkekumppani. Lisää meistä osoitteessa veritas.fi.

Haemme työhyvinvointipalveluihimme

Työhyvinvoinnin asiantuntijaa

Työhyvinvoinnin asiantuntijana olet vahvasti mukana kehittämässä tulevaisuuden työyhteisöjä ja tukemassa ihmisiä jaksamaan ja jatkamaan työelämässä. Palvelet Veritaksen asiakkaita ja toimit heidän tukenaan sisäisten prosessien kehittämisessä ja työkyvyttömyysriskin hallitsemisessa. Matkustaminen asiakkaiden luo on olennainen osa työtäsi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä luovaa ja innostavaa asennetta. Lisäksi olet käytännönläheinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn sekä ruotsin että suomen kielellä.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja pitkäaikainen kokemus esimerkiksi henkilöstöhallinnon tai työkyvyn johtamisen tehtävistä. Työsuojeluasioiden tuntemus sekä organisaatioon ja johtamiseen liittyvä osaaminen katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän työhyvinvoinnin parissa sekä innostavan ja motivoituneen työilmapiirin. Koska toiminta-alueesi kattaa koko Suomen, voi toimipaikkasi sijaita joko Helsingissä tai Turussa.

Työ alkaa kesäkuun 2017 alussa.

Lisätietoja antaa 6.2. klo 15–16, 17.2. klo 9–10 ja 20.2. klo 14–15  HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2017 oheisen linkin kautta

JÄTÄ HAKEMUS

Share This