Aamulehti, Monster, Oikotie, LinkedIn

Lempaala

Tervetuloa Lempäälään. Etsimme rohkeita edelläkävijöitä.

Lempäälä on osa voimakkaasti kasvavaa Tampereen kaupunkiseutua. Meitä lempääläisiä on jo yli 22 000. Täällä on tutkitusti hyvä asua ja tehdä työtä.

Lempäälän kunta kehittää työllisyyden hoidon kokonaisuutta vastaamaan tämän päivän haasteisiin. Kehittämistyötä johtamaan haemme nyt

TYÖLLISYYSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen virkaan. Työllisyyspäällikön tehtävänä on organisoida koko kunnan työllisyyspalvelut uudelleen. Tavoitteena on luoda uuden ajan palvelut, joiden avulla edistämme työllistymistä tehokkaasti sekä inhimillisesti. Kehittämisen lähtökohtana on tiivis yhteistyö niin sisäisesti kuin ulkoisten yhteistyökumppaneiden ja yritysten kanssa.

Kelpoisuusehto tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme TE-hallinnon tuntemusta, näkemystä työllisyydenhoidosta ja kokemusta vaativien yhteistyöhankkeiden sekä muutoshankkeiden eteenpäin viennistä.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä saat Lempäälän henkilöstöjohtajalta, Auli Nevantie 050 3839 368 ke 23.3. klo 14.30-16.30 ja to 31.3. klo 15-16.30.  Tiedusteluihin vastaa myös HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 020 791 9395. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Hakemukset palkkatoiveineen 5.4. klo 16.00 mennessä. Tehtävää voi hakea myös lähettämällä hakemuksen os. HRS Advisors Oy, Koskikatu 7A, 33100 Tampere.

 

Hae tästä