Työnjohtaja (sähkö)

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen automatisoitujen ohutlevyosien tuotantolinjojen suunnittelu-, valmistus, myynti- ja huoltoyhtiö. Pivatic palvelee asiakkaitaan toimitusten jälkeen varaosa-, huolto-, retrofit- ja modernisointipalveluissa järjestelmien koko elinkaaren ajan. Yrityksen palveluksessa on yli 65 työntekijää tehtaallamme Hyvinkäällä. Tuotannosta yli 90 % menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä ja sisaryhtiömme Ursviken Technology AB sijaitsee Ruotsissa. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Haemme nyt uusia osaajia joukkoomme palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vastataksemme toimitusten kasvuun. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteessa www.pivatic.com.

 

Etsimme tiimiimme Sinua

Työnjohtaja (sähkö)

Vastuualueellesi kuuluvat tuotannon työnjohdon tehtävät sekä hankintatoimet osana Pivaticin asiakasprojekteja. Tehtävässä vastaat tuotanto- ja hankintaprosessien sujuvuudesta sekä tehokkuudesta, ja työskentelet yhdessä työnjohto- ja suunnittelutiimin kanssa. Henkilönä olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka edistää rentoa ilmapiiriä. Tehtävässä menestymiseksi hyödyt järjestelmällisestä ja pitkäjänteisestä työskentelyotteesta.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa sähköalan koulutusta (esim. AMK-insinööri, teknikko) tai pitkän linjan kokemusta sähköasentajana ja taustaa vastaavista työtehtävistä
  • sähköturvallisuuskorttia
  • aikaisempaa kokemusta projektityöstä ja projektihankinnoista
  • toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemusta
  • hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön. Työtehtävä on vakinainen ja kokopäiväinen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mikko Viljanen 040 357 6856 ja HRS Advisors Oy:n konsultti Janita Taipalus, 045 631 1316.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 20.10. mennessä.

 

Hae tästä