Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Työmaapäällikkö, Lemminkäinen

Etsimme pääkaupunkiseudulle sinua asiantunteva ja määrätietoinen takuukorjausyksikön

TYÖPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässä vastaat pääkaupunkiseudun asuntolinjan takuutyömaiden organisoinnista ja resursoinnista sekä takuutöihin liittyvien prosessien ja mallien kehitystehtävistä. Johdat omaa takuutyöryhmää (noin 20 henkeä) ja osallistut myös pääkaupunkiseudun johtoryhmätyöskentelyyn.

Odotamme sinulta kattavaa kokemusta ja ymmärrystä rakennuttamisesta, tuotannosta sekä urakointitoiminnasta sekä niihin liittyvistä sopimuksista. Sinulla on tehtävään sopiva rakennusalan koulutus ja 5-8 vuoden kokemus rakennustuotannosta, josta ainakin osa on asuntotuotantoa. Voit olla taustaltasi niin työpäällikkö, vastaava työnjohtaja, mestari kuin kokenut työnjohtajakin. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä johtaa tiimiä sekä sidosryhmiäkin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kasvavassa organisaatiossamme. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti paitsi takuutöihin liittyvien hankkeiden prosesseihin, organisointiin ja toteutukseen, niin myös yleiseen laadun hallintaan sekä oman osaamisesi kehittämiseen. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme rehtiä tekemisen meininkiä sekä hyvät että kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16) ja jätä hakemus viimeistään 9.9. mennessä! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae tehtävää tästä
Share This
hibaby