Julkaisutiedot: te-palvelut.fi, monster.fi, duunitori.fi

 

topper-logo

 

 

 

TOPPER UNIFORM on vuonna 1983 perustettu suomalainen, kokonaisvaltaiseen vaatetuspalveluun erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita työ-, edustus- ja ammattivaatteita yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille. Tuotteitamme täydennämme kattavilla palveluilla kaikilla työvaatetuksen osa-alueilla. Yhteistyö kanssamme kattaa yksilöllisen suunnittelun ja valmistuksen ohella verkkotilaus- ja sovitus- sekä varastointi- ja toimituspalvelut. Yhtiön alkuvuosista lähtien oma tehdas ja vahva tuotannollinen osaaminen ovat olleet menestyksellisen toimintamme kulmakiviä. Tänä päivänä toimitamme noin 30 000 tilausta ja 300 000 tuotetta vuosittain. Yli 50 000 henkilöä pukee päällensä markkinoiden parhaat työvaatteet. Uskomme kestävyyteen, hyvään istuvuuteen ja ensiluokkaiseen laatuun.

 

Etsimme Lietoon Sinua osaava, dynaaminen ja asiakaslähtöinen

VAATEALAN TEKNINEN SUUNNITTELIJA

 

Tehtävässäsi vastaat Topper Uniformin tuotannon etenemisen sujuvuudesta vastaten tuotannollisteknisten asioiden kuten tuotereseptien, työkuvien, työohjeiden sekä mittataulukoiden laatimisesta ja päivittämisestä. Avustat tuotantopäällikköä tuotannon etenemisen seurannassa ja raportoinnissa. Osallistut tuote- ja kangasnäytteiden laadun tarkastukseen, testaamiseen ja kommentointiin. Toimit osana tuotantotiimiä ja olet mukana kehitys- ja asiakasprojekteissa. Vastaat tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

Odotamme Sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kokemusta ja kykyä hahmottaa vaateteollisuuden tuotantoprosessia. Sinulla on tehtävään soveltuva vaatetusalan koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työtapaa, kykyä laatia työkuvia, työohjeistuksia ja mittataulukoita. Tunnet eri materiaalit ja sinulla on ymmärrystä kaavoituksesta. Hallitset kuvankäsittelyn ja piirustusohjelmistot (CoreIDraw, Adobe Illustrator, Photoshop) ja sinulla on hyvät yleiset tietotekniset taidot. Kommunikoit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen vaateteollisuuteen. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme Sinulla on myös aito mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme kokeneen, osaavan sekä innostavan työyhteisön tuen. Meillä pääset osaksi 18 hengen tiimiä, joka tekee intohimoisesti suomalaisen työn pukemiseen eteen töitä. Uskomme vastuulliseen tuotantoon, vaatteiden kestävyyteen, hyvään istuvuuteen ja ensiluokkaiseen laatuun. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.topper.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat valinnassa avustavan HRS Advisorsin Viivi Naatula p. 044 373 2003 (ma ja to 14.00 – 16.30) ja Joonas Kokko p. 0400 399 825 (ti ja ke klo 14.30 – 17.00). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 23.12.2016 mennessä alla olevan painikkeen kautta

JÄTÄ HAKEMUS