leaseplan

Vakuutusmyyntipäällikkö vastaa LeasePlanin ajoneuvovakuutusten myynnistä ja vakuutuskannan kasvattamisesta Suomessa. Tehtävänäsi on lunastaa asiakaslupaukset tiiviissä yhteistyössä LeasePlanin Suomen vakuutustoiminnasta vastaavan vakuutuspäällikön kanssa, kuitenkin pääasiallisen myyntivastuun ollessa sinulla.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vahvasti myynnillinen ja vakuuttava neuvottelija, joka viihtyy asiakastapaamisissa järjestäen niitä säännönmukaisesti. Lunastat poikkeuksetta asiakaslupaukset ja ylläpidät vakuutusasiakkuuksia itsenäisellä ja suunnitelmallisella otteella. Työssä onnistuminen edellyttää yrittäjämäisen tavoitteellista ja pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä luoda sujuvasti kontakteja yrityspäättäjiin. Englannin kielen taito on tehtävässä olennaista.

Menestymisen edellytykset tässä tehtävässä

  • Olet proaktiivinen ja tavoitteellinen työssäsi, lunastaen lupauksesi
  • Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Sinulla on osaamista ratkaisumyynnistä ja innostut myynnistä ja asiakastapaamisten järjestämisestä
  • Olet hyvä neuvottelija ja kykenet vakuuttamaan yritysjohtajat
  • Tehokkuus ja ajankäytön hallinta on sinulle helppoa
  • Takataskustasi löytyy tehtävään soveltuva tutkinto

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa paitsi vastaat myynnistä ja vakuutuskannan kasvattamisesta, toimit myös yhteistyössä kokonaisasiakkuuksista vastaavien myynti- ja avainasiakaspäälliköiden kanssa suunnitellen sekä yleisiä että asiakaskohtaisia vakuutusratkaisuja erikokoisille ajoneuvokannoille. Saat tehdä töitä alan huippujen kanssa ja oppia joka päivä uutta monipuolisen työsi parissa. Teemme työtä tosissamme, mutta emme totisina!

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi, www.leaseplanauto.fi, https://www.facebook.com/LeasePlanFinland/, www.liikkeellä.fi, ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 85 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 600 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Maiju Kangas, puh. 050 302 7185 ja Toni Koskinen, puh. 040 742 7525. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 17.12. mennessä, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

JÄTÄ HAKEMUS

Share This
hibaby