130_sahkolaitos_logo_sininen_est

Me Tampereen Sähköverkko Oy:ssä vastaamme sähkönjakelusta Tampereen ja osin myös Tampereen ympäryskuntien alueella. Meillä työskentelee noin 50 ammattilaista varmistamassa, että asiakkaillamme on sähköä käytettävissä ja että palvelumme ovat laadukkaita nyt ja tulevaisuudessa. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Sähkölaitoksen kanssa samoissa tiloissa Tampereen Ratinassa.

Tampereen Sähkölaitos haluaa tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen entistäkin laadukkaampaa palvelua. Sen johdosta haemme nyt ammattitaitoista

VERKONSUUNNITTELIJAA

rakentamaan Suomen parasta verkkoyhtiötä.

Tässä tehtävässä vastaat oman suunnittelualueesi sähkönjakeluverkon ja sähköliittymien suunnittelusta sekä osallistut vastuualueesi verkon yleissuunnitteluun. Pääasiallisimpia työtehtäviäsi ovat:

  • verkoston rakentamisessa tarvittavien suunnitelmien laatiminen sekä kustannuslaskelmien ja -vertailujen sekä investointiesitysten tekeminen
  • vastuualueesi jakeluverkon rakentamis-, kehittämis- ja liittymätarpeiden seuraaminen sekä budjetointi
  • oman suunnittelualueesi rakennus- ja saneeraustyöohjelman laatiminen ja ylläpitäminen
  • muuntamoiden suunnittelu sekä niiden lupa-asioihin ja tiloihin liittyvien sopimusasioiden hoitaminen

Sovit tähän tehtävään, mikäli sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus sähköverkkojen suunnitteluun tai rakennuttamiseen liittyvistä tehtävistä sekä soveltuva koulutustausta, esim. sähkövoimatekniikan insinööri. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvan sähköteknisen osaamisen lisäksi pitkäjänteistä ja huolellista työskentelytapaa sekä kykyä itsenäiseen, vastuulliseen toimintaan ja päätöksentekoon. Verkonsuunnittelijana olet päivittäin tekemisissä eri viranomaisten, asiakkaiden ja muiden sidosryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta aloitteellista ja määrätietoista asennetta vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteisiin.

Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakaslähtöisemmäksi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, koska heidän osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Meillä pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista tästä.

Oletko sinä etsimämme verkonsuunnittelun taitoniekka? Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.sahkolaitos.fi viimeistään 28.10. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

HAE TEHTÄVÄÄ

Lisätietoja tästä tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Kari Tappura, p. 050 364 1054 (soittoajat ma 22.10. klo 14-16 ja ti 23.10 klo 8-10 sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors, Outi Kärkkäinen, p. 050 396 1138 (soittoajat ma 15.10. ja pe 19.10. klo 14-16).

Share This