Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on pohjoismaiden johtava makeistalo. Osuutemme Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Tarjoamme laajan makupaletin brändituotteita, joiden mukana on helppo hymyillä. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto. Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla. Xylitol-Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita Suomessa tunnettuja brändejä ovat Mynthon, Sisu, Läkerol, Tupla, Royal, TV Mix ja Aakkoset sekä Karkkikatu- ja Candyking-irtomakeiset. Meitä cloettalaisia on Suomessa yli 200 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa.

cloetta li logo

Haemme Trade Marketing -tiimiimme Sinua

VISUAL DESIGNER

 

Tehtävässä tuotat painovalmiita aineistoja annettujen visuaalisten ohjeistojen mukaisesti eri käyttötarkoituksiin. Adaptoitavat aineistot ovat myymälämarkkinoinnin painettuja mainosmateriaaleja (ja -telineitä), tuotepakkauksia sekä yrityksen sisäisen viestinnän ja asiakasviestinnän visuaalisia työkaluja.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myymälämarkkinoinnin teknisen osaajamme kanssa, mutta kontakteihisi kuuluvat monipuolisesti useat eri tiimit ja kontaktihenkilöt yrityksen eri toiminnoissa. Tarvitset työssäsi päivittäin visuaalisen ongelmanratkaisun silmää, kolmiulotteista hahmotuskykyä, sommittelutaitoa, sekä käytännön tason graafisen suunnittelun osaamista.

Odotamme Sinulta vahvaa oma-aloitteisuutta sekä taitoa ja halua toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Käytät sujuvasti Adobe Creative Suitea ja sinulla on kokemusta monipuolisten painovalmiiden aineistojen tuotannosta. Ymmärrät työkokemuksesi ja/ tai koulutuksesi kautta päivittäistavarakaupan toimintaperiaatteita ja erityisesti päivittäistavarabrändien shopper-markkinointiin liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia.

Olet ripeästi toimeen tarttuva ja avoin monenlaisille visuaalisille tehtäville, jotka edistävät erityisesti shopper-markkinointimme tavoitteita. Olet tottunut aikataulupaineisiin; ne eivät vaikuta liiaksi työskentelyysi. Pidät rutiineista, ja saat onnistumisen kokemuksia päivittäisten luovien ongelmien ratkaisemisesta ja valmiiden ohjeistojen soveltamisesta monipuolisiksi lopputuotteiksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä, arvostetussa organisaatiossa, jossa asioita tehdään yhteistyössä ja ilolla paikallisella otteella. Yhteiset arvomme Fokusointi, Yhteispeli, Intohimo ja Ylpeys ohjaavat arjen toimintaamme. Uskomme siihen, että töissä pitää olla myös hauskaa, sillä makeiset ovat iloinen asia!

Työtilamme Turun Kupittaalla sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssä odotamme yhteistyön merkeissä säännöllistä läsnäoloa toimistolla eli kyseessä ei ole etätyö.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Seija Raesola HRS Advisorsista, parhaiten tavoitettavissa 27.12. klo 10 – 12 ja 4.1. klo 11 – 13 p. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 7.1.2019 oheisen linkin kautta

 

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

Share This