hansakortteli

Turun Hansakorttelin omistus uudistuu, minkä myötä Veritas Eläkevakuutusyhtiön, Stiftelsen för Åbo Akademin sekä Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon muodostama Kauppakeskus Hansa Ky yhdenmukaistaa Hansakorttelin toimintatapoja ja kehittää toimintaa niin vuokralaisyritysten kuin asiakkaiden suuntaan. Hansakortteli on myynniltään Varsinais-Suomen suurin ja Suomen 7. suurin kauppakeskus. Myyntimme vuonna 2014 oli noin 237 miljoonaa euroa ja kävijämäärä noin 12,8 miljoonaa. Hansakorttelissa toimii noin 120 yritystä ja vuokrattava pintaala on noin 39 000 m2.

Haemme joukkoomme Sinua

VUOKRAUSPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi vastaat Hansakorttelin liike- ja toimistotilojen vuokrauksesta: neuvotteluista, sopimusten laatimisesta, tilamarkkinoinnista ja -esittelystä sekä specialty leasingistä. Asiakkaitasi ovat vähittäiskaupan ketjut ja merkkiliikkeet. Sinulla on vahva ymmärrys vähittäiskaupan ja palveluiden kehittymisestä.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutuspohjaa ja näyttöä haastavista liike- ja toimistotilojen vuokrauksesta. Käsität vähittäiskaupan kehittyvät tarpeet ja osaat viedä ideat käytäntöön yhdessä kumppanien kanssa. Kykenet kommunikoimaan ja neuvottelemaan suomen lisäksi englanniksi ja ruotsiksi.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan Turun talousalueen toimintaan, kotimaisista ja kansainvälisistä merkkiliikkeistä rakentuvan yhteistyöverkoston ja hyvähenkisen työyhteisön. Olet vahvasti mukana kehittämässä Turun ydinkeskusta-aluetta.

Lisätietoja antavat Rainer Carpelan puh. 040 553 3759 ja Viivi Naatula puh. 044 373 2003 HRS Advisorsista. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.1.2016 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus

Share This