senop_logo_530px

Senop Oy:n Oulun toimipisteessä kehitetään ja valmistetaan hyperspektrikameroita teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Olemme merkittävä toimija kansainvälisillä UAV (Unmanned Aerial Vehicle) -käyttöön soveltuvien hyperspektrikameroiden markkinoilla.

Etsimme optroniikka -liiketoimintaamme Ouluun

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat yksikön toimintaa ammattimaisella ja päämäärätietoisella otteella kohti tavoitteita. Tehtävässäsi ohjaat ja tuet myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon tiimejä sekä toimit esimiehenä yksikön henkilöstölle. Viet liiketoimintaa kohti optroniikan tuotteiden kannattavaa kansainvälistä kasvua. Ohjaat tuotekehitystä uusiin tuotekehityssovelluksiin tavoitellen laajenevaa asiakaskuntaa.

Kyseessä on itsenäistä työskentelyotetta vaativa tehtävä. Olet vastuunottaja, joka etsii aktiivisesti ratkaisuja ja mahdollisuuksia olemassa olevia resursseja taitavasti hyödyntäen. Vahvuuksiasi ovat hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot, jotka auttavat sinua kannustavassa ja tavoitehakuisessa asiantuntijaorganisaation johtamisessa. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Optroniikan tuntemus sekä aikaisempi kokemus asiantuntija- tai tuotekehitysorganisaation johtamisesta on eduksi.

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 25.10. alkaen toimitusjohtaja Mika Räty, puh. 0400 208 023.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.11.2016.

Senop Oy:n Oulun toimipisteen perustana on Rikola Ltd Oy, joka liitettiin Senop Oy:n osaksi kesäkuussa 2016. Senop Oy kuuluu Patria -konserniin. Kehitämme tuotteita ja toimimme järjestelmäintegroijana puolustuksen, turvallisuuden ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihtomme on tänä vuonna noin 40 MEUR ja henkilöstöä on yhteensä noin 60 neljällä paikkakunnalla.

 

Hae tästä

Share This
hibaby