Meidän kanssa on kiva tehdä töitä

Yhteistyö, välittäminen, vastuullisuus

YRITYS = IHMISET

Se, mihin uskomme ohjaa toimintaamme ja on asiakkaamme etu: meille tärkeää on yhteistyö, välittäminen sekä vastuullisuus. Jaamme tietoamme, osaamistamme ja kokemustamme asiakkaan eduksi. Seuraamme aikaamme ja olemme mukana kehityksessä. Osaamme myös kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja. Olemme rehellisiä, sitoudumme laatuun ja pitkäjänteiseen yhteistyön kehittämiseen. Kuuntelemme asiakasta aidosti ja toimimme asiakaslähtöisesti. Kannamme vastuumme.

 

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. 

TONI

TONI KOSKINEN, PsM
toni.koskinen(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/toni-koskinen
GSM 040 742 7525

Olen kulkenut monen mutkan kautta, ennen kuin löysin oman alani. Ensimmäinen ammattini oli metsätalousteknikko, jossa sain myös ensimmäisen kokemukseni yrittäjyydestä. Armeijan jälkeen toimin laskuvarjojääkärikoulussa kouluttajana muutaman vuoden. Oma alani löytyi kuitenkin lopulta ihan toisaalta ja päätin lähteä yliopistoon opiskelemaan itseni psykologiksi. Sillä tiellä olen edelleen ja viimeiset 20 vuotta olen toiminut konsulttiyrityksissä mm. osaamispäällikkönä, tulosyksikön vetäjänä, advisorina, asiakkuusjohtajana ja yrittäjänä.

Minulla on pitkä kokemus monipuolisista rekrytointiprosesseista, on sitten kysymys suorahausta, julkisista hauista tai arvioinneista. Olen myös tehnyt paljon työtä outplacementin, johtoryhmävalmennusten ja coachingin saralla.

Omassa työssäni ja työyhteisössäni arvostan joustavuutta, innovatiivisuutta ja sujuvaa päätöksentekoa. Haluan olla vaikuttamassa asioihin sekä kantaa vastuuta. Sekä omassa työyhteisössäni että yhteistyössä asiakkaiden kanssa pidän tärkeänä luottamuksellisuutta, rehellisyyttä ja ihmisten aitoa kohtaamista.

Vapaa aikaani vietän tiiviisti perheeni parissa. Kotona minulla on vaimo ja kaksi nuorta poikaa. Aina kun se vain on mahdollista, karkaan pelaamaan golfia ja urheilemaan.

PIA PAAVILAINEN, PsM
pia.paavilainen(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/pia-paavilainen
Tel. 020 791 9391, GSM 050 305 9217

Olen toiminut pitkään henkilöstöalan konsultoinnin parissa ja vuosien varrella minulle on kertynyt mittava kokemus eri toimialojen suorahauista, julkisista hauista ja henkilöarvioinneista. Minulla on psykologin koulutus ja laaja opintokokonaisuus myös taloustieteissä sekä pitkä kokemus yrittäjänä toimimisesta.

Olen henkilöarvioinnin sertifikaatin omaava psykologi ja jatkoin aikanani opintojani yritystaloustieteessä. Varmaankin ennakoiden tulevaa tein yritystalouden lopputyön yrittäjyydestä uravalintana. Omaan yrittäjyysvalintaani olen tyytyväinen.

Haluan tehdä työtä avoimessa ja innovatiivisessa yrityksessä, jossa osaamista ja asiakkuuksia jaetaan, jossa kaikki ottavat vastuuta yrityksen toiminnasta ja jossa nautitaan myös matkasta. Sellainen on HRS.

Kotona minulla on mies ja yläkouluikäinen poika. Tytär on jo lentänyt pesästä ja nykyisessä elämänvaiheessa aikaa jää entistä enemmän myös lapsuuden unelmalle, omalle hevoselle.   

PIA

TARJA

TARJA KOHTAMÄKI, PsM
tarja.kohtamaki(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/tarja-kohtamäki
Tel. 020 791 9395, GSM 0400 797 453

Kokemusta minulle on kertynyt liikkeenjohdon konsultin työstä parinkymmenen vuoden ajalta. Olen toiminut erään konsulttiyrityksen tulosyksikön johtajana ja Tampereen aluejohtajana tehden aktiivisesti myös asiakastyötä. Asiantuntemukseeni kuuluvat erityisesti yritysjohdon rekrytoinnit suorahaun tai julkisen haun keinoin, johtamisen ja esimiestyön kehittäminen sekä johtoryhmätyön kehittäminen. Psykologin koulutuksen lisäksi minulla on psykologisten henkilöarvioiden sertifikaatti, olen valmistunut johtamisen ja esimiestyön työnohjaajaksi, olen myös sertifioitu Business Coach.

Keväällä 2011 suoritin myös HHJ- tutkinnon. Pidän tärkeänä itseni jatkuvaa kehittämistä, ”vierivä kivi ei sammaloidu”.

Minulle on tärkeää, että HRS:ssä toimitaan hyvin asiakas- ja ihmisläheisellä tavalla, ja toimeksiantoihin perehdytään syvällisesti. Meillä huolehditaan myös asiantuntijoiden jaksamisesta ja asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Hyvä yhteishenki ja keskinäinen luottamus on ykkösasia!

Minulla on jo aikuiset lapset. Vapaa-aikani kuluu mökillä kauniin Näsijärven rannalla.

SEIJA

SEIJA RAESOLA, KTM, Coach 
seija.raesola(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/seijaraesola
Tel. +358 40 775 6150

Olen salaa jopa hieman ylpeä itsepintaisesti harmaantuvista hiuksistani, sillä se tarkoittaa että olen ehtinyt jo elää ja kokea organisaatioelämän koukeroita omakohtaisesti. Olen työskennellyt 25 vuotta erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä ja rooleissa, kuten esimiehenä, johtoryhmäläisenä, toimitusjohtajana, suorahakukonsulttina, organisaatioiden kehittäjänä, business coachina ja valmentajana.

Kauppatieteilijän koulutustani olen täydentänyt psykologian laajoilla opinnoilla, useilla coach-sertifioinneilla sekä organisaatiokonsultoinnin systeemisillä ja psykodynaamisilla opinnoilla.

Tutkin uteliaasti ja innostuneesti työelämän muutosilmiöitä ja näen valtavasti mahdollisuuksia yhä parempaan johtajuuteen ja onnellisempaan työelämään – ja sitä kautta tehokkuuteen ja tuottavuuteen.

Uskon että oikeilla avainhenkilöiden valinnoilla ja ammattimaisella kehittämisellä saadaan organisaatioon sen strategian mukaista vaikutusta – ja tulosta. Menestys syntyy ihmisistä. Työskentelen aina tinkimättömästi, oli sitten kysymys rekrytoinneista tai valmentamisesta, asiakas ansaitsee vain parasta.

Vapaa-ajalla sydämeni on vienyt pieni koira nimeltä Bobby. Bobbyn myötä matkailuharrastukseni on muuttanut muotoaan, mutta pyöräilyreissuilla Bobbykin viihtyy vauhdin huumassa. Mieheni kanssa asustamme Turun keskustassa, Aurajoen tuntumassa.

MAIJU KANGAS, PsM, KTM, PsT
maiju.kangas(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/maiju-kangas
Tel. +358 50 302 7185

Intohimoni psykologiaan on kulkenut mukanani opintojeni alkuajoista saakka, mutta jo toisena opiskeluvuotenani kiinnostuin myös kauppatieteistä, utelias kun olen. Poikkitieteellinen opiskelu on ollut minulle rikastuttava kokemus – ei pelkästään opittujen asioiden vuoksi, vaan ennen kaikkea kulttuurisesti ja yhteisöllisestä näkövinkkelistä.

Opiskelujeni aikana ja niiden jälkeen olen ehtinyt tehdä monenlaisia töitä. Konsultin työssäni olen keskittynyt erityisesti henkilöarviointeihin, rekrytointeihin, sekä yhdistelmä- ja suorahakuun. Lisäksi olen tehnyt tutkimus- ja opetustyötä yliopistolla ja väitellyt tohtoriksi työ- ja organisaatiopsykologian alalta.

MAIJU

Huomaan innostuvani siitä, kun voin tarjota yksilöille ja yrityksille uusia näkökulmia, innostaa ja herättää ajatuksia, sekä tietenkin tarjota parasta mahdollista palvelua. Inhimillisyys on minulle tärkeä arvo työssä. Lisäksi työyhteisön merkitys on minulle keskeinen ja se onkin yksi olennaisista syistä, miksi olen nyt töissä HRS:llä. Täällä työskentelee joukko rautaisia ammattilaisia ja huipputyyppejä!

Vapaa-ajallani nautin monipuolisesta harrastamisesta ja aktiivisesta elämäntyylistä. Matkustaminen ja luonnossa liikuskelu ovat lähellä sydäntäni, samoin läheiset ihmiset sekä oma koira. Kuoro- ja tanssiharrastus toimivat minulle luovan ilmaisun kanavina ja toisaalta mahdollisuutena kokea yhteyttä toisiin ihmisiin rytmien ja melodioiden maailmassa.

ERIKA PALOMÄKI, PsM
erika.palomaki(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/erikapalomaki
Tel. +358 40 937 2217

Olen saanut olla jo koulu- ja opiskeluajoilta lähtien osana monenlaisia organisaatioita ja erilaiset työtehtävät sekä työyhteisöt ovat tulleet tutuksi matkan varrella.  Hyvä tiimi ja inspiroivat tehtävät antavat valtavasti energiaa minulle enkä voisi siksi kuvitella parempaa työpaikkaa itselleni kuin HRS Advisors. Rekrytoinnin parissa työskenteleminen ja oikeiden ihmisten löytäminen oikeisiin tehtäviin on mielenkiintoista sekä haastavaa ja jokainen päivä tuo mukanaan uutta.

HRS Advisors on innostava paikka työskennellä ja koen että oma toimintatapani istuu hyvin HRS:n tapoihin toimia. HRS Advisorsilla toimitaan laadukkaasti, ketterästi ja asiakaslähtöisesti ja olen iloinen että olen osa tätä huipputiimiä!

Minulla on monen vuoden kokemus työpsykologisten kysymysten parissa työskentelemisestä työterveyshuollossa,

jossa työni pääpainopisteenä on ollut esimiestyön ja tiimityön tukeminen sekä työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen niin työyhteisö- kuin yksilötasolla. Vahvoja osaamisalueitani ovat johtajuuden kehittäminen, muutosvalmennus, työyhteisötaidot, työhyvinvoinnin- ja stressinhallinta sekä psyykkisen työkyvyn arviointi. Työelämään sekä rekrytointiin liittyvät kysymykset on ollut sydäntäni lähellä jo opiskeluajoista lähtien ja olenkin opinnoissani ja työelämässä suuntautunut vahvasti työ- ja organisaatiopsykologian sekä psykologisen arvioinnin kentälle. Lisäksi minulla on markkinointipsykologian ja johdon ja organisoinnin opintoja, jotka syventävät työelämäosaamistani.

Onnelliseksi minut tekee yhteiset hetket lasteni, mieheni, muun perheen sekä ystävieni kanssa. Vapaa-ajalla irtaudun parhaiten työstä tenniksen pelaamisen, musiikin ja matkustelun avulla.

Erika

ERIKA

Antti

ANTTI

ANTTI LAHTINEN, PsM
antti.lahtinen(at)hrsadvisors.fi
fi.linkedin.com/in/anttihrs
Tel. +358 40 771 8886

 

Psykologina olen innostunut yksilöllisyyden ohella erityisesti systeemisestä lähestymistavasta, jossa ihmisen persoonallisuus rakentuu osana yhteisöä ja sen monimutkaisten vuorovaikutusten verkkoa. Työ ja sen mielekäs organisoituminen ovatkin olleet kiinnostuksen kohteenani jo pitkään. Uskon, että järjestelmällisellä ja päättäväisellä tekemisellä pystymme luomaan elinvoimaisempaa ja kukoistavampaa suomalaista työelämää askel kerrallaan. Rekrytointi, henkilöarviointi sekä erilaiset ura- ja opintovalmennukset ovat olleet minulle konkreetteja tapoja auttaa ihmisiä ja yhteisöjä löytämään toisensa sekä ymmärtämään omia vahvuuksiaan.

Asiakkaiden – yksilöiden ja yritysten luotettava ja laadukas palveleminen on se asia, joka sytyttää minut liekkeihin. Arvo luodaan aina yhteisen tekemisen – vuorovaikutuksen ja oppimisen kautta. Asiakastyöskentelyni kulmakiviä ovat tinkimätön tarkoituksenmukaisuus, mutkattomuus, sekä toiminnan läpinäkyvyys prosessin kaikissa vaiheissa. Minulle on erittäin tärkeää tuottaa ratkaisuja, joiden vaikuttavuus on selkeästi mitattavissa. HRS:llä meillä on vertaansa vailla olevaa osaamista siihen laatuun ja asiakasymmärrykseen, jota haluan työssäni toteuttaa.

Kotona minut tekee onnelliseksi avopuolisoni sekä kaksi kissaa. Harrastan pelaamista sen monissa eri muodoissa: pallo-, video- ja lautapeleinä. Erityisesti sulkapallo ja squash ovat lähellä sydäntäni, mutta otan mielelläni haasteen vastaan pelissä kuin pelissä! Juokseminen, luonnossa liikkuminen ja lukeminen mahdollistavat minulle levon sekä asioiden näkemisen laajemmassa perspektiivissä.

 

KRISTER BOTELL, PsM
krister.botell(at)hrsadvisors.fi
linkedin.com/in/kristerbotell
Tel. +358 50 304 2410

Koulutukseltani olen psykologi, ja omaan aiempaa työkokemusta mm. valmennuksen, arvioinnin ja kliinisen psykologian saralta. Työ- ja organisaatiopsykologia, kauppatieteen opinnot ja kiinnostus liike-elämään toivat kuitenkin minut rekrytoinnin ja henkilöarvioinnin pariin. Minua innoittaa olla saattamassa yhteen ihmisiä uusien haasteiden ja mielekkään työn kanssa.

KRISTER

KRISTER

HRS Advisorsilla hyvä ilmapiiri ja mukava työporukka yhdistyvät raudanlujaan ammattitaitoon, joten töihin on kiva tulla. Laatu ja tarkkuus ovat minulle tärkeitä työssäni, mutta sen lisäksi luottamus, avoimuus ja hyvä yhteistyö ovat iso merkityksellisyyden lähde. Haluan kohdata jokaisen sellaisella kunnioituksella ja lämmöllä, jolla voimme rakentaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Vapaa-ajalla minulle tärkeitä asioita ovat urheilu ja hyvinvointi, ja minut löytääkin usein crossfitin ja kiipeilyn parista. Olen myös innokas kahvilakulttuurin ystävä, tai saatanpa rentoutua kirjojen ja elokuvien parissa, unohtamatta tietenkään ajanviettoa rakkaiden läheisten kanssa.

Kristiina Lehmus, PsM
kristiina.lehmus(at)hrsadvisors.fi
linkedin.com/in/kristiinalehmus
Tel. +358 50 3964 686

Minua on aina kiehtonut, mikä liikuttaa meitä työssä. Ennen nykyiselle koulutuspolulleni astumista tutustuin näkökulmien ja maailmankuvien moninaisuuteen opiskelemalla mm. kirjallisuustiedettä ja venäjän kieltä. Työskentelin pitkään opintojeni ohella palvelualalla useissa työyhteisöissä, mistä kumpuaa toimintatyylini asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys. Haluan rakentaa positiivista työnantajakuvaa toimeksiantajalleni painottamalla hakijaystävällistä ja valmentavaa työotetta niin rekrytointi- kuin henkilöarviointitilanteissa. Koen, että asiakkaan kulttuuristen ja liiketoiminnallisten lähtökohtien ymmärtäminen on avain onnistuneisiin henkilövalintoihin sekä henkilöstön kehittämiseen.

Vahvin substanssiosaamiseni liittyy erityyppisten rekrytointiprosessien toteuttamiseen, henkilöarviointeihin sekä yksilö- ja työyhteisövalmennuksiin. Näiden lisäksi olen toiminut paljon outplacementin, uraohjauksen sekä ammatillisen kuntoutuksen parissa. Minulla on psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti, ja suomen sekä englannin kielten lisäksi työskentelen luontevasti myös venäjäksi.  Haluan kehittyä alani huippuosaajaksi ja jatkuva uuden oppiminen on elämäntapani. Keväällä 2019 saan jatkotutkintoni valmiiksi ja valmistun työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologiksi.

Vapaa-ajalla uppoudun kaunokirjallisuuteen, musiikkiin sekä mieltä avartaviin keskusteluihin ystävieni kanssa. Virkistyn myös pitkään jatkuneen tanssiharrastukseni avulla sekä liikkumalla monipuolisesti.

KRISTIINA

KRISTIINA

OUTI

Outi Kärkkäinen, PsM
outi.karkkainen(at)hrsadvisors.fi
Tel. +358 50 396 1138

Työelämän psykologian parissa toimiminen on kiehtonut minua opiskeluajoistani lähtien. Olen nyt työskennellyt tällä alalla reilun kymmenen vuoden ajan hyvin laaja-alaisesti eri toimialoja edustavien organisaatioiden parissa. Kokemukseni näkyy joustavassa, mutkattomassa ja aidosti asiakaslähtöisessä työotteessani. Minulla on vahva osaaminen erityisesti rekrytoinneista, psykologisista henkilöarvioinneista sekä ura- ja tiimivalmennuksista. Tavoitteenani on tukea asiakkaitani kaikissa organisaation elinkaaren vaiheissa; rekrytoinneista henkilöstön ja esimiestyön kehittämiseen, työhyvinvoinnin tukemiseen sekä muutostilanteiden läpivientiin.

Psykologin koulutuksen ja henkilöarvioinnin sertifikaatin lisäksi olen suorittanut laajan, 2,5 vuoden mittaisen Johdon ja esimiesten työnohjaaja/coach-koulutuksen. Pitkäjänteinen ja luottamuksellinen asiakassuhteen kehittäminen sekä laadusta tinkimätön työote ovat olennainen osa sekä minun että HRS Advisorsin arvomaailmaa.

Minulle paras tapa irrottautua arjesta on hevostalleilla puuhaaminen; olen harrastanut ratsastusta 7-vuotiaasta saakka. Lisäksi viihdyn lenkkipoluilla, hiihtoladuilla sekä perheen ja ystävieni kanssa rentoutuen. Olen aina ollut kiinnostunut eri kulttuureista ja nautin matkustelemisesta. Kehitän kulttuurintuntemustani myös konkreettisesti opiskelemalla arabian kieltä ja seuraamalla yhteiskunnallisia keskusteluja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Jenny Blom, M.Sc.A.
jenny.blom(at)hrsadvisors.fi
https://www.linkedin.com/in/blomjenny/
Tel. +358 40 757 4348

Intohimoni ja kiinnostukseni kehittyneempiin ja viimeisimpiin hakuteknologioihin sekä erilaista tietoa hyödyntäviin järjestelmiin juontaa juurensa big data- maailmaan, jossa toimin muutaman vuoden ennen siirtymistäni strategisten henkilöstöratkaisujen pariin. Viimeisten vuosien aikana oma fokukseni on ollut vahvasti vaativien asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason suorahakujen parissa. Olen toiminut tiiviisti erilaisten asiakkuuksien kanssa aina PK-yrityksistä pörssiyrityksiin.

Kokonaisvaltainen ymmärrys asiakkaan tarpeesta, tilanteesta ja tulevaisuuden tavoitteista antaa hyvän pohjan tukea strategiaa oikeilla rekrytoinneilla. Jatkuvasti kehittyvän hakuteknologian osaaminen yhdistettynä vahvaan liiketoiminta- ja organisaatioymmärrykseen mahdollistaa parhaan mahdollisen tuen rekrytointeihin. 

Jenny

Innostun herkästi pohtimaan ideoita ja väyliä löytääkseni sopivan henkilön asiakkaani organisaatioon. Etsivä löytää! Maisterin tutkintoni suoritin hallintotieteellisessä tiedekunnassa keskittyen johtamisen aihealueeseen ja opintojani täydensin psykologian kursseilla. Uskon vahvasti siihen, että ihmiset ovat yrityksen tärkein voimavara, ja haluankin kehittyä näiden asioiden parissa yhä rautaisemmaksi alan ammattilaiseksi.

Vapaa-ajalla minut löytää Tampereelta Kaupin metsästä tai kestävyysurheilun parista. Olen juossut maratonin Keski-Balin viidakossa. Tällä hetkellä harjoittelen tavoitteellisesti päämääränäni maantiepyöräillä Pyreneiden vuoristossa Ranskasta Kataloniaan.

Essi Karvonen, PsM
essi.karvonen(at)hrsadvisors.fi
https://www.linkedin.com/in/essikarvonen/
Tel. +358 40 557 8117

Muistan elävästi sen hetken, kun kipinä työelämän psykologisiin ilmiöihin syttyi. Siitä asti olen ihmetellyt ja tutkinut johtamista, henkilövalintoja ja työyhteisöjen tavoitteellista toimintaa. Uskon, että oikeudenmukaisen yhteiskunnan avain on terveessä työelämässä. Minulla on kokemusta työpsykologin tehtävistä eri näkökulmista: työterveyshuollon, uraohjauksen, ammatillisen kuntoutuksen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa olen kohdannut ihmisiä työuran kaaren eri vaiheissa. Mikään inhimillinen ei minulle psykologina ole vierasta.

HRS Advisorsilla pitkän tähtäimen tavoitteet kohtaavat ripeän ja aikaansaavan työskentelyotteen, joka on myös minulle ominainen tapa tehdä työtä. 

Nautin saadessani etsiä yhdessä asiakkaideni kanssa ratkaisuja usein hyvin hankalilta ja monimutkaisilta tuntuviin haasteisiin. Työskentelyotteeni kukoistaa nopeissa asiakasprosesseissa, mutta nautin myös saadessani pysähtyä kehittämishengessä pohtimaan yhdessä työelämän monimuotoisia ilmiöitä. Konsulttina parasta on asiakkaan kanssa yhteisen ymmärryksen ja oivallusten rakentuminen.

Turku on hurmannut minut ainutlaatuisella kulttuurilla ja tunnelmallaan. Asun Martissa avopuolisoni kanssa ja käyn Paraisilla hevostallilla. Esteratsastus on lajini ja tulevaisuuden haaveissani on hankkia oma hevonen. Inspiroidun keskusteluista ja yhdessäolosta ystävieni kanssa sekä joogan rauhoittavasta vaikutuksesta. Elämääni tuo rytmiä ja energiaa soul-, funk- ja rap-musiikki.

Essi

Kalle

Kalle Metsovuori, PsM
kalle.metsovuori(at)hrsadvisors.fi
https://www.linkedin.com/in/kalle-metsovuori-067101160/
Tel. +358 50 593 7389

Psykologiassa ja liike-elämässä minua kiinnostavat erityisesti huippusuoritukset eli ne henkilökohtaiset ominaisuudet ja organisatoriset tekijät, jotka saavat yksilön loistamaan. Tiimit rakentuvat yksilöistä ja toimivat aina osana yrityskulttuuria ja liiketoimintakontekstia. Johtajilta ja esimiehiltä vaaditaan taas aivan omanlaisiaan kykyjä ja menestyksekkään johtajuuden hahmottaminen onkin oma kiehtova maailmansa.

Keskeistä ammatillista osaamistani ovat psykologiset henkilöarvioinnit, rekrytoinnit ja erilaiset uraohjaukset. Minulle on tärkeää tehdä sisällöllisesti mielenkiintoista työtä hyvässä työporukassa ja nämä molemmat asiat toteutuvat hienosti HRS:llä.

Työskentelyni kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja tarkoituksenmukaisuus. Mitään toimenpiteitä ei tule tehdä pelkästä tekemisen ilosta, vaan niiden tulee edistää yrityksen liiketoimintaa ja työntekijöiden hyvinvointia tarkoituksenmukaisella tavalla. Uskon, että asiantuntija- ja palvelupainotteisessa liike-elämässä henkilöstön rooli yrityksen menestystekijänä tulee entuudestaan vain kasvamaan.

Työajan ulkopuolella rentoudun viettämällä aikaa puolison ja muiden läheisten ihmisten kanssa. Urheilusta nautin niin liikkujana kuin katsojanakin. Kulttuuripuolella hyvät kirjat ja elokuvat kuuluvat myös vapaa-aikaani.

Janita Suni, PsK
janita.suni(at)hrsadvisors.fi
https://www.linkedin.com/in/janita-suni-92b315133/
Tel. +358 44 019 1835

Vähän niin kuin urheilussa, myös työelämässä optimaalinen tiimi, valmentaja ja yhteisten päämäärien tavoittelu ovat avainasemassa, kun halutaan menestyä ja päätyä lopulta seisomaan mitalin kanssa palkintopallille. Haluan olla osa tämän tiimin rakentamista ja sitä kautta mukana työelämän taustajoukoissa. Tämän vuoksi hakeuduin opiskelemaan psykologiaa ja olen syventynyt siinä juuri erityisesti työ- ja organisaatiopuolelle. Lisäksi kiinnostukseni kauppatieteisiin sai minut valitsemaan liiketoiminnan opinnot ja johtamisen sivuaineikseni.

Janita

Hain HRS Advisorsille harjoitteluun, sillä halusin tehdä harjoittelun yrityksessä, joka tarjoaa monipuolisesti eri palveluja ja sitä kautta näin mahdollisuuteni uuden oppimiseen laajempana. Erityisesti johtamiseen liittyvät kysymykset, kuten rekrytointi ja henkilöarviointi saavat minut innostumaan. Aiempi työkokemukseni on keskittynyt asiakaspalveluun ja siksi olenkin HRS:llä iloinen siitä, että työskentely on asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityä konsultointia ja auttamista ihmisläheisellä tavalla myös eri prosessien hakijoita tsempaten.

Vietän vapaa-aikaani perheen ja ystävien parissa. Lisäksi urheilu sen eri muodoissa on suuri intohimoni, johon haluan panostaa.

Share This