Avoimet työpaikat

Hae kauttamme avoinna olevaan tehtävään tai jätä avoin hakemuksesi.

Avoimet työpaikat – Katso lista

Etsitkö uutta työpaikkaa? Katso uusimmat avoimet työpaikat HRS Advisorsin kotisivuilta. Olemme rekrytointiin erikoistunut asiantuntijayritys, jossa työskentelee joukko kokeneita psykologitaustaisia henkilöstöalan ammattilaisia. Tarjoamme luotettavaa henkilöstöalan palvelua sekä työnantajille että työnhakijoille. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa, mistä palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Tavoitteemme on saattaa työntekijä ja työnantaja onnistuneesti yhteen. Autamme löytämään avoimeen työpaikkaan parhaiten sopivan henkilön nopeasti ja tehokkaasti. Työnhakijalle etsimme hänen kykyjään ja kiinnostustaan vastaavan tehtävän ja työnantajalle avoinna olevaan tehtävään parhaiten sopivan työntekijän. Tarjoamme ammattitaitoisen ratkaisun kaikkiin rekrytoinnin haasteisiin.

 

Tarpeitasi vastaavaa rekrytointipalvelua

Palvelumme tekee mutkattomaksi se, että olet yhteydessä suoraan asiantuntijaan ilman välikäsiä. Suoran kontaktin ansiosta asioiden hoito on nopeaa ja vaivatonta. Tämä takaa myös sen, että tunnemme yrityksesi ja toimialasi. Etsitpä uutta työtä tai työntekijää, meiltä saat aina sellaista palvelua kuin tarvitset. Etsimme sopivat henkilöt osa- ja kokoaikaisiin tehtäviin sekä määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Uuden henkilön palkkaaminen sisältää aina riskin, joten oikea valinta kannattaa varmistaa ammattilaisen avulla.

Palveluihimme kuuluu suorahaku, julkinen haku ja yhdistelmähaku, joista valitsemme sopivimman kuhunkin tilanteeseen. Lisäksi teemme psykologiset henkilöarviot, jotka antavat kattavasti tietoa työnhakijan soveltuvuudesta kyseiseen työhön. Voimme hoitaa joko koko rekrytointiprosessin tai vain osan siitä sen mukaan, mikä on sopivin vaihtoehto.

Meille jokainen rekrytointiprosessi on uniikki. Emme myy valmista palvelua, vaan räätälöimme palvelun sisällön asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Asiakkaan tarpeiden monipuolisen huomioinnin ansiosta voimme vastata niihin mahdollisimman hyvin. Haluamme luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan tyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.

 

Täytä avoin hakemus kotisivuillamme

Kotisivuiltamme löydät uusimmat avoimet työpaikat. Täyttämällä avoimen hakemuksen kotisivuillamme olet mukana suorahauissamme. Jos etsit avoimeen työtehtävään sopivaa työntekijää, autamme yritystäsi rekrytoinnin onnistumisessa. Ota yhteyttä!

Kauttamme haussa

Esimies palkka- ja työsuhdepalveluihin/ VTT/ Espoo

Esimies palkka- ja työsuhdepalveluihin/ VTT/ Espoo

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Näytämme tietä tulevaisuuteen ja tuottavuuteen kehittämällä uusia älykkäitä teknologioita, liiketoimintakonsepteja sekä innovatiivisia palveluita. Teemme teknologiasta tulosta – ihmisten parhaaksi.

Etsimme VTT:n inspiroivaan ja kansainväliseen työyhteisöön Espoon Otaniemeen Sinua

 VTT-logo JPG

ESIMIES PALKKA- JA TYÖSUHDEPALVELUIHIN   

 

Vastaat yhdessä työhönsä sitoutuneen ja kokeneen tiimisi kanssa 2400 kuukausipalkkalaisen työntekijän ja noin 100 tuntipalkkalaisen palkanmaksusta ja koko työsuhteen elinkaareen liittyvistä toimenpiteistä aina työsuhteen luomisesta työsuhteen päättymiseen asti.  Toimit palvelutiimimme työhön osallistuvana esimiehenä ja sinulla on vahva rooli tulevaisuuden kehityshankkeissamme.

Odotamme sinulta kokemusta isojen organisaatioiden palveluprosesseista, käytännöistä ja järjestelmistä. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia ja sinulla on esimieskokemusta. Vahvan ja monipuolisen palkkahallinnon osaamisen lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Henkilönä sinulla on taito edistää hyvää ilmapiiriä ja rakentaa sujuvia yhteistyösuhteita. Esimiehenä olet kannustava ja tiimihenkinen. Olet proaktiivinen, kiireenkin keskellä palveluhenkinen ja positiivinen. Arvostamme uudistushenkisyyttä ja kykyä sujuvoittaa asioita myös aiempaa haastaen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti verkottuneessa huippuluokan asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävä on uusi ja siinä pääset kehittämään osaamistasi.

Työnantajana VTT:llä yhdistyvät kaupallisen yrityksen ja tutkimuslaitoksen hyvät puolet. VTT:llä on yhteiskunnallisesti tärkeä tehtävä Suomessa; teemme työtä, jolla on merkitystä. VTT:n arvot ja tavoitteet on helppo allekirjoittaa, ja työssämme meitä motivoivat mukavien työkavereiden ja hyvän työilmapiirin lisäksi VTT:n korkeatasoinen osaaminen ja työstään innostunut henkilöstö. Me VTT:llä uskomme, että vaikuttavuutemme rakentuu tieteellisestä ja teknologisesta erinomaisuudesta kaikessa työssämme. Henkilöstömme hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ensisijaisia prioriteettejamme. VTT:llä olemme osa luovaa ja kansainvälistä työympäristöä.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mielellään mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 5.10.2017.

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ LINKISTÄ

Senior Analyst, Group Accounting and Reporting / Helsinki

Senior Analyst, Group Accounting and Reporting / Helsinki

stora_enso_color_small_8336_5

Stora Enso is a leading provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden constructions and paper on global markets. Our aim is to replace fossil based materials by innovating and developing new products and services based on wood and other renewable materials. The group has some 25 000 employees in more than 35 countries, and is publicly listed on the Helsinki and Stockholm stock exchanges. In 2016, group sales totaled EUR 9.8 billion and operational EBIT EUR 884 million.

Our Group Controlling function is looking for a professional with good knowledge of IFRS and experience in implementing accounting standards. The location is Helsinki, Kanavaranta.

SENIOR ANALYST, GROUP ACCOUNTING AND REPORTING

Group Accounting and Reporting is responsible for the consolidation of the Group companies’ financials and the preparation of interim and annual reports. We ensure timely and reliable financial reporting to the market complying with IFRS, legal and corporate requirements. Our team maintains and develops the reporting system as well as the processes related to financial reporting. Group Accounting and Reporting provides guidance and training on financial reporting to the units and takes active part in all major business transactions impacting the Group. The Group’s treasury controlling also belongs to our responsibilities.  As a team member, you will contribute to many of these areas.

Area of responsibility

 • Monitoring the IFRS and other GAAP developments and maintain the relevant guidelines and instructions
 • Accounting principle interpretations
 • Utilizing IFRS expertise in special accounting areas
 • Key player in group consolidation process and preparation of interim and annual reports
 • Contact to divisions, mills and country accounting services to ensure that the Group reporting is prepared according to the Group policies and IFRS
 • Develop the external reporting process at the Group level including relevant controls
 • Key role in certain specific accounting areas e.g. equity accounted investments, fair valuations, impairment testing, pensions, provisions and fixed assets
 • Auditor co-operation

 Qualifications

 • At least 3 years of experience in group level consolidation with solid understanding in fundamental financial principles
 • University degree in Economics, Accounting as major would be an advantage
 • Interest and experience in external accounting
 • Knowledge of HFM, IFRS and consolidated financial statements
 • Strong communication skills both verbally and written in English
 • Strong problem solving skills and ability to understand cause and affect relationships
 • Ability to adapt to changing situations and deliver results within required time frame
 • Consistently develop practical procedures and complete tasks through to a conclusion
 • Meet people with ease and motivate them to seek opportunities and achieve high standards
 • Provide a high level of internal or external customer satisfaction within a specific area of expertise

For more information, please contact Pia Paavilainen tel. +358 50 3059 217 at HRS Advisors Oy. To apply, please complete the application form at our web pages www.hrsadvisors.fi and submit your CV and application with a salary request by October the 1st , 2017.

Apply here

Palvelupäällikkö, Lempäälä

Palvelupäällikkö, Lempäälä

LEKITEK_logo_nega_CMYK

LEKITEK Oy tuottaa kiinteistöpalvelua Lempäälän kunnalle ja Lempäälän kuntakonsernin yhtiöille. LEKITEKin palveluihin kuuluvat siivouspalvelut, kiinteistönhuoltopalvelut, viherpalvelut, liikuntapaikkapalvelut ja rakentamispalvelut.

Etsimme nyt Tampereen naapuriin, Lempäälään

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan siivouspalveluiden ja liikuntapaikkapalveluiden toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Sinulla on kolme suoraa alaista ja kokonaisuudessaan vakituista henkilöstöä toimialueella on noin 60. Kuulut johtoryhmään ja annat tätä kautta aktiivisen panoksesi koko yhtiön toimintaan liittyen. Raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on alalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta siivous-, kiinteistöpalvelu ja/tai liikuntapaikkojen palvelualueiden hoidosta. Olet toiminut esimiestehtävissä ja näet tärkeänä strategisten tavoitteiden jalkauttamisen käytännön toimintaan. Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia ja kykenet toimimaan sujuvasti muuttuvassa kuntaorganisaatiossa.

Katso lisätiedot yrityksestä www.lekitek.fi Saat lisätietoja myös soittamalla HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.10. alla olevan Hae tehtävään tästä- painikkeen kautta.

 

Hae tehtävään tästä

Liikennejärjestelmäpäällikkö, Tampere

Liikennejärjestelmäpäällikkö, Tampere

tampereenkaupunkiseutu_turkoosi (002)

Monipuolinen ja nopeasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu on koti 380 000 asukkaalle ja sijoittumisalue yli 24 000 yritykselle. Seudun kunnilla on vakiintunut yhteistyömalli ja ”Tulevaisuuden kaupunkiseutu” -strategia. Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä organisoi kuntayhteistyötä kahdeksan kunnan kesken. Tarkemmin www.tampereenseutu.fi

Haemme strategiseen kaupunkiseutusuunnitteluun

LIIKENNEJÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Kehittämään kaupunkiseudun liikennejärjestelmää ja kestävää liikkumista. Työ sisältää mm. lähijunaliikenteen, kävelyn ja pyöräilyn, älyliikenteen sekä raitiotien edistämistä. Tehtäviin kuuluu lisäksi Rakennesuunnitelman 2040 ja MAL-sopimuksen toteutus ja seuranta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vankkaa kokemusta liikenteen monipuolisesta suunnittelusta ja yhdyskuntarakenteen ymmärrystä. Edellytämme aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, kykyä toimia verkostomaisessa toimintaympäristössä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia ilmaisutaitoja.

Työsuhde on kokoaikainen ja täytetään toistaiseksi voimassaolevaksi. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.Aiemmin liikennejärjestelmäinsinöörin tehtävään hakeneet huomioidaan tässä haussa.

Lähetä tehtäviä koskevat hakemuksesi (+ CV) palkkatoiveineen 25.9.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692.

Tampereen kaupunkiseutu – yhdessä tekemisen edelläkävijä, kansainvälinen älykkään kasvun keskus.

 

Hae tehtävään tästä

Markkinointipäällikkö, Vantaa

Markkinointipäällikkö, Vantaa

msonic oy on vuonna 2009 perustettu pro audio- ja ammattivalaistustuotteiden maahantuontiin ja tekniseen myyntiin erikoistunut yritys. Toimitamme korkealuokkaisia ratkaisuja niin livemusiikki- (konsertit, teatterit), kuin studiotarpeisiin sekä erilaisiin tilaratkaisuihin (esim. julkiset tilat, ravintolat). Edustamme tarkkaan valittuja huipputason valmistajia (esim. Genelec, Avid, d&b audiotechnik) ja toimimme asiakkaidemme luotettuna ammattilaisyhteistyökumppanina tilanteissa, joissa äänellä, valolla ja fiiliksellä on todellista merkitystä. Tutustu toimintaamme: www.msonic.fi .

msonic

 

Toimintamme kasvaessa etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen liiketoimintalähtöinen, äänestä ja valosta innostuva

 

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Haluatko mukaan kasvavaan, äänen ja valon erikoisosaajan menestystarinaan? Etsimme sinuatoteuttamaan msonicin markkinointia ja viestintää, sekä kehittämään ammattilaisbrändiämme. Työnkuvaan kuuluvat niin markkinointisisällön, mainosten ja ilmoitusten suunnittelu ja toteutus, kuin verkkosivustojen sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen ja päivittäminen. Vastaat strategian mukaisesta markkinoinnin ja viestinnän toteutuksesta, sekä markkinointibudjetin ja markkinointiin liittyvän yhteistyökumppaniverkoston hallinnasta. Vastaat tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa ja toteuttaa näkemyksiäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, analyyttista sekä käytännönläheistä työotetta sekä näyttöjä menestyksekkäästä markkinoinnista ja markkinointiviestinnän suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toivomme sinulta teknistä osaamista (esim. Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Office, some).  Kokemuksesi voi olla hankittu eri toimialoilta – pääasia on, että sinulla on kyky hahmottaa liiketoiminnan markkinoinnillisia tarpeita b2b-lähtökohdasta käsin ja pystyt tuomaan mukanasi uusia näkemyksiä. Työ edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja monipuolisen näköalapaikan pro audio– ja ammattivalaistusratkaisujen ja tuotteiden parissa. Työyhteisömme on sitoutunut sekä erittäin ammattitaitoinen ja se tarjoaa vahvan tuen sekä teknisen tietotaidon tehtävässä onnistumista varten. Tarjoamme tietysti myös kilpailukykyiset edut sekä toimintaympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja toteuttaa näkemyksiäsi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä työnäytteisiisi tai portfolioosi linkin sisältävä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 29.9. oheisen linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Tuotepäällikkö/ Finnsementti/ Espoo tai Parainen

Tuotepäällikkö/ Finnsementti/ Espoo tai Parainen

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Finnsementti valmistaa sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtaillaan. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Haemme nyt myyntitiimiimme

Tuotepäällikköä

 

Tehtävässäsi vastaat säkkisementtien myynnistä sekä sementtien projektimyynnistä stabilointikohteisiin. Hoidat pääasiassa keskusliike-, rautakauppa- ja rakennusliikeasiakkuuksia. Rakennat suhdeverkostoja näillä toimialoilla aktiivisesti ja itsenäisesti. Haluat tarjota rakennusalan parhaan asiakaskokemuksen. Työssäsi sinulla on tuotevastuu ja pääset mukaan kehittämään alaa kansainvälisessä konsernissamme.

Toivomme Sinulta tavoitteellista ja järjestelmällistä työotetta. Olet luotettava ja asiakastyöhön pitkäjänteisesti paneutuva. Asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia! Ymmärrät rakennusalaa ja -materiaaleja työkokemuksesi ja/ tai koulutuksesi kautta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Toimistopäivinä voit työskennellä Espoon, Paraisten tai Lappeenrannan toimistoillamme, mutta pääosin työskentelet asiakkaiden parissa. Toimialueenasi on koko Suomi, joten olet siis valmis liikkumaan lähes päivittäin.

Tarjoamme Sinulle menestyvän ja arvostetun työnantajan sekä ammattitiimin tuen. Pääset työskentelemään rakennusalan parhaiden tuotteiden parissa, oppimaan ja kehittymään myynnin ammattilaisena.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 24.9.2017 oheisesta linkistä

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ LINKISTÄ

 

 

Pääkirjanpitäjä, Helsinki

Pääkirjanpitäjä, Helsinki

Vuodesta 1914 toiminut Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira valmistaa ja markkinoi kahveja, leivonta- ja maustamistuotteita, ketsuppeja, sinappeja, salaattikastikkeita sekä pähkinätuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Meiralla on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas. Meiran tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. Kulta Katriina ja Saludo. Meiran kaikki tuotteet lukuun ottamatta aitoja italialaisia Segafredo-espressoja, Kulta Katriina -pikakahvia ja liivatelehteä valmistetaan ja pakataan Suomessa, Helsingin Vallilassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 82,6 M€ ja se työllistää 169 henkilöä.

Haemme äitiysvapaan ajaksi sinua aktiivinen ja itsenäinen

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Tehtävässäsi vastaat Meira Oy:n kirjanpidosta sekä siihen liittyvistä tehtävistä kuten tilinpäätöksestä ja veroilmoituksen laatimisesta. Vastuullasi ovat myös tuloslaskelman ja taseen oikeellisuus, tiliöinnin ohjaukset sekä ALV-asiat. Toimit yhteistyössä tilintarkastajien ja sisäisen tarkastuksen kanssa, sekä avustat esimiehiä ja henkilöstöä kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä. Olet osa viiden hengen taloustiimiä ja raportoit hallintojohtajalle.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, laskentamerkonomi, KTM) sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Laskemme eduksi talous-/toiminnanohjausjärjestelmän hyvän tuntemuksen sekä tietoteknisen kiinnostuneisuuden. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää riittävää englannin kielen taitoa. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen – osaat etsiä ja hyödyntää tietoa. Hyvät yhteistyötaidot sekä paineensietokyky auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työkentän, mahdollisuuden osaamisesi ja ammattitaitosi kehittämiseen sekä mukavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen tehtävään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Erika Palomäki (040 937 2217) HRS Advisorsista. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.09.2017 mennessä oheisen linkin kautta

JÄTÄ  HAKEMUS TÄSTÄ

 

Chief Accountant / Stora Enso / Helsinki

Chief Accountant / Stora Enso / Helsinki

stora_enso_color_small_8336_5

Stora Enso is a leading provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden constructions and paper on global markets. Our aim is to replace fossil based materials by innovating and developing new products and services based on wood and other renewable materials. The group has some 25 000 employees in more than 35 countries, and is publicly listed on the Helsinki and Stockholm stock exchanges. In 2016, group sales totaled EUR 9.8 billion and operational EBIT EUR 884 million.

We are now looking for two experienced Chief Accountants to join our Finance Delivery team.The location is Helsinki, Kanavaranta.

CHIEF ACCOUNTANT

The other Chief Accountant will be responsible for the statutory accounting and reporting for the Parent Company Stora Enso Oyj and the other will be responsible for statutory accounting and reporting for one or several legal entities.

Main responsibilities:
• Accounting and statutory reporting according to the Finnish GAAP including asset accounting
• Reporting to HFM for the Group Accounting and Reporting team according to IFRS
• Income tax return
• Preparation of monthly and quarterly VAT returns and annual VAT refunds for Finland and foreign countries
• Balance Sheet reconciliations
• Transfer pricing documentation
• Preparation of monthly, quarterly and annual statistics
• Fulfilling the internal controls according to internal control framework
• Contacts with local auditors and other official authorities as well as for the internal stakeholders, e.g. Business Units in Finland, Group Accounting and Reporting and Group Tax Services
• Monitoring of accounting processes regarding correctness and completeness
• Training and instructing operational units in accounting issues
• Participating in process development and improvement, e.g. digitalization, robotics, Internal controls and processes.

Qualifications:
• MSc. Degree in Economics or equivalent degree or a minimum of 5-10 years of relevant professional experience
• Knowledge of Finnish GAAP and IFRS as well as tax regulations
• Good understanding of the accounting processes and excellent analytical skills
• Knowledge of IT systems: SAP-FI, AA, and Hyperion
• Ability to work under high time pressure and flexibility in working hours
• Experience from a mill/other operational unit
• Good communication and language skills in Finnish and English, both verbal and written
• Development-orientated mind-set
• Good co-operation skills and ability to work in a partly outsourced team

In addition, we expect the parent company´s chief accountant to have good knowledge of complex accounting. The selected person should have strong experience of parent company bookkeeping in a listed company and knowledge of for example financial derivative instruments, tax issues and fixed assets accounting.

For more information, please contact Maiju Kangas, tel. +358 50 302 7185 or Pia Paavilainen tel. +358 50 3059 217 at HRS Advisors Oy. To apply, please complete the application form at our web pages and submit your CV and application with your salary request by September 21st, 2017.

 

Apply Here

Myyntineuvottelija, Turku

Myyntineuvottelija, Turku

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Vuonna 2016 Logomossa pidettiin lähes 1000 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 369 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä yli 70 yrityksessä.  Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita. www.logomo.fi

Etsimme perhevapaan sijaiseksi

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Tehtävään kuuluu Logomon kokous- ja juhlatilojen, aitioiden sekä tapahtuma- ja kokouspakettien itsenäinen myynti. Lisäksi avustat ja tuet myynnin johtoa valmistelemalla ja viimeistelemällä tarjouksia. Tehtäviisi kuuluu myös CRM-tietojen tallennusta ja muita tärkeitä, mutta rutiininomaisia tehtäviä.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja myynnillistä asennetta. Olet itseohjautuva ja tiimihenkinen, innostunut ja aikaansaava. Viihdyt hektisessä työympäristössä ja tartut tehtävään kuin tehtävään. Sinulla voi olla esim. tradenomin tutkinto tai vastaava. Voit olla esimerkiksi urasi alkuvaiheessa. Hallitset hyvin yleisimmät tietokoneohjelmat ja kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran näyttöjä tuloksellisesta asiakaspalvelusta ja myynnistä.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden myynnin parissa. Tiimimme on pieni ja ketterä, jossa luovuus on enemmän kuin sallittua. Kehität palvelutuotteitamme yhdessä tiimin ja asiakkaittemme kanssa. Tehtävässä pääset seuraamaan tapahtuma- ja kongressialan kehittymistä, jossa Logomo toimii edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin Seija Raesola, 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 7.9. klo 13-15 ja 14.9. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 15.9.2017 oheisen linkin kautta.

Brand Manager / Takeda / Helsinki

Brand Manager / Takeda / Helsinki

Takeda_Logo_Outline_RGB

Takeda is a research-based global pharmaceutical company focusing on leading innovations in the areas of gastroenterology, oncology and hematology. As the largest pharmaceutical company in Japan and one of the global leaders of the industry, Takeda is committed to strive towards better health for people worldwide through leading innovation in medicine. In Finland, Takeda Oy is one of the top 10 leading pharma marketing companies. We strive to create a work environment that reflects Takeda’s overall ambition towards ’better health, brighter future’ – starting with our own employees through our Takeda FIT program. Please see more information from our web pages www.takeda.fi, www.takeda.com.

We are seeking an innovative and energetic professional to join our Oncology Business Unit.

BRAND MANAGER

Our aim is to establish Takeda oncology into oncology market place and bring benefit to patients by promoting our current compounds and preparing for future launches. This requires close interaction with our stakeholders and ability to have scientific-based discussions to develop and execute marketing plans and work in a close cross-functional team. As our new Brand Manager, you will focus on our myeloma product within its current and future indications. The job holder will report to the Business Unit Director.

Responsibilities
• Building relationships with key customers and clinics in hematology
• Developing the business further, creating and developing marketing plans for hematology products
• Gathering customer and patient insights in order to deeply understand the key customers’ unmet needs
• Creation and implementation, follow-up and monitoring of activities of the tactical plan
• Be an ambassador of Takeda values

Main tasks
• Build and strengthen our long-term relationships with key stakeholders
• Brand management for our hematology product
• Analyse and identify needs and trends in a market place and create marketing plans and messages with executable actions
• Be responsible of project management (i.e. development of a project plan, implementation of the program, monitoring impact of the program vs. objectives)
• Professionally represent Takeda and our products at national and international conferences / symposia / scientific meetings

We expect you to have a Bachelor level degree at the minimum, and some years of experience in pharmaceutical industry in a commercial function or customer contacts. It is an advantage if you have worked in the oncology or hematology field and have a broad network among decision-makers. You are able to analyse, plan, prioritize, organize and execute efficiently. You are a result-oriented person with excellent networking skills and ability to understand customers’ views. You have fluent oral and written Finnish and good oral and written English skills.

For more information, please contact Business Unit Director Aki Liikola at Takeda, tel. +358 40 351 5469 (preferably 11.9. or 12.9. at 16–17) or Pia Paavilainen at HRS Advisors Oy, tel. +358 50 3059 217. To apply, please fill in the application form and submit your CV and application with a salary request by September 15st, 2017.

Apply here

Yritysturvallisuuden tuotepäällikkö

Yritysturvallisuuden tuotepäällikkö

ikoneja pia-05

Yritysturvallisuuden tuotepäällikkö

 

Tässä todellinen näköalapaikka organisaatioiden turvallisuuden johtamisen kehittämiseen, jossa on mahdollisuus kehittyä yhdessä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa!

 

Haemme yritysturvallisuuden tuotepäällikköä Helsinkiin. Tehtävässä vastaat yritysten ja organisaatioiden kokonaisturvallisuuden johtamisen kehittämisestä laaja-alaisesti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä arvioit yhteistyössä asiakkaan kanssa yritysturvallisuuteen liittyviä johtamisjärjestelmiä sekä yritysten toimintamalleja ja pääset näin tutustumaan erilaisiin organisaatioihin useista eri näkökulmista. Toimipaikkasi voi olla esimerkiksi pk-seudulla, Tampereella tai Turussa.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, sekä tuoretta työkokemusta ko. toimialalta useamman vuoden ajalta. Odotamme sinulta kokemusta turvallisuuden eri osa-alueilta, sekä kokemusta standardien ja viitekehysten hyödyntämisestä, prosessien ja hallintamallien rakentamisesta, kehittämisestä tai ylläpidosta, tai niiden avulla johtamisesta. Työssäsi tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Kansainvälinen kokemus erityisesti pohjoismaista on eduksi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista organisaation johtamis- ja/tai kehittämiskokemusta, oma-aloitteista ja suunnitelmallista työskentelytapaa, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, halu kehittää ja uudistaa, sekä kyky innostaa muita. Joustavuus ja verkostoitumistaidot sekä asiakkaiden ja sidosryhmien parissa viihtyminen on keskeistä. Tehtävässä menestyvä henkilö tuo osaamisensa esiin varmalla otteella, kuitenkin muita asiantuntijoita sekä kollegoita kuunnellen.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kasvumme ja kansainvälistymisemme avaavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:n konsultit Toni Koskinen puh. 040 742 7525 ja Maiju Kangas puh. 050 302 7185.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 24.9.2017 mennessä.

 

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

 

Avoimia urapolkuja, Helsinki

Avoimia urapolkuja, Helsinki

ALM Partners Oy on vuonna 2010 perustettu finanssialan tasehallinnan ammattilainen. Olemme suomalainen ja pääosin henkilöstömme omistama kasvava yritys. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä yli 40 osaajasta. Olemme vakavaraisia ja omaamme yritysten korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen (Bisnode 2016).

Tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintalähtöisiä tase- ja riskienhallinnan palveluita, treasuryn ja tasehallinnan järjestelmäratkaisuja, liiketoimintalähtöistä projektiosaamista sekä konsultaatiota. Tuotamme palveluita ja ratkaisuja ensisijaisesti yhteistyökumppanimme FIS:n järjestelmillä, joiden implementaatioita olemme myös toteuttaneet menestyksekkäästi asiakkaillemme. Liiketoimintamme ulottuu mm. korkoriskin, rahoituksen ja likviditeetin hallinnasta pääomanhallintaprosesseihin, viranomaisraportoinnin ratkaisuihin sekä asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan.

 

ALM_logo_rgb

 

Avoimia urapolkuja

 

Nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessämme on tilaa osaaville ja motivoituneille ammattilaisille. Etsimme jatkuvasti huippuosaajiemme joukkoon niin kokeneita kuin myös uran alkuvaiheessa olevia henkilöitä. Uusia osaajia valitessa arvostamme erityisesti jo olemassa olevaa kokemusta finanssialalta tai kiinnostusta rahoitusalaa kohtaan.

Taustastasi ja kiinnostuksistasi riippuen meillä on tarjota sinulle erilaisia mielenkiintoisia tehtäviä. Voit esimerkiksi työskennellä finanssialan analyysitoiminnoissa tai työskennellä eri teknologioita hyödyntäen mallinnus ja teknologia- tiimissä. Meillä saat haastaa itseäsi jatkuvasti kiinnostavien projektien kautta ja voit työskennellä asiakasrajapinnassa tehden yhteistyötä asiakkaidemme ja omien asiantuntijoidemme kanssa.

Meille tyypillisiä tehtäviä ovat mm.

 • Analyytikko / -mallintaja
 • Senior Consultant
 • Database Specialist
 • Financial Analyst / Consultant

Toivomme että olet tottunut tehokkaaseen, tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn. Tiimimme tekevät mutkattomasti yhteistyötä ja haemmekin meille henkilöitä, joilla on vahvat tiimityöskentelytaidot. Toimit sen lisäksi hyvässä yhteistyössä myös asiakkaidemme kanssa. Suhtaudut innostuneesti uusien asioiden oppimiseen ja tulet sujuvan suomen lisäksi toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa sinulla on tilaisuus oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. ALM Partners on suomen ainoa finanssialan tasehallintaan keskittynyt yritys ja menestyksemme taustalla on huippuammattitaitoinen henkilöstö.

Tutustu toimintaamme: http://www.almpartners.fi/.

Lisätietoja tehtävistä antaa yhteistyökumppanillamme HRS Advisorsin Toni Koskinen, puh. +358 40 742 7525 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen toni.koskinen@hrsadvisors.fi.

Haluatko olla osa menestystarinaamme?

Jätä avoin hakemus

 

 

Senior ERP Specialist – Global Process Owner, EPICOR Financial/ Joensuu, Vantaa tai Mikkeli (Mäntyharju)

Senior ERP Specialist – Global Process Owner, EPICOR Financial/ Joensuu, Vantaa tai Mikkeli (Mäntyharju)

Exel logo

Exel Composites is a technology company which designs, manufactures and markets composite profiles and tubes for industrial applications. Exel Composites is the leading supplier of demanding composite solutions and market leader on the European pultrusion market. Exel Composites focuses on innovative customer-tailored solutions, developing the products in close co-operation with the customers meeting the strictest customer requirements. In 2016, Exel Composites had annual net sales of EUR 73.1 million and employed 455 people. Exel Composites share is listed on Nasdaq Helsinki Ltd.

Are you the person that has the knowledge in financial administration and used EPICOR system?

Senior ERP Specialist – Global Process Owner, EPICOR Financial

We are now looking for a professional in financial administration to support our ERP users globally and actively participate in our future implementation projects. The ERP specialist works as a member of Group IT team and reports to Head of Group IT. The location will be in Joensuu, Mäntyharju (Mikkeli) or Exel Composites HQ in Vantaa.

Main responsibilities
• The main task in this role is to support our ERP users globally so that they can utilize our financial ERP system in the daily operations.
• You will also develop the system with different stakeholders and be in an active role in our future implementation project.
• The person will also actively work towards long term goals determined on Group IT strategy.

Qualifications
• Understanding of ERP systems and financial principles and processes
• Understanding of production environments
• Understanding of BOM`s / Costing structures
• Good problem-solving skills and analytical mindset
• Willingness to take initiative, accept responsibility and ability to work in an international team
• Readiness to travel
• Fluent spoken and written English

We are offering an opportunity to be a part of global organization and work with the best colleagues.

For more information, please contact Pia Paavilainen tel. +358 50 3059 217 at HRS Advisors Oy. To apply, please complete the application form at our web pages www.hrsadvisors.fi and submit your CV and application with your salary request by 5th September 2017.

Apply here

Manager, Advanced Analytics, Helsinki

Manager, Advanced Analytics, Helsinki

Annalect helps clients utilize data, technology, advanced analytics, and media expertise to power data driven marketing strategies. We are a part of Omnicom Media Group, a world-leading marketing and media service company with more than 15.000 specialists working in 103 countries. In Finland, Annalect works closely and shares office space with our media agencies ToinenPHD and OMD Finland, and digital marketing agency Ainoa Resolution. This year, we been the driving force behind the global clients such as P&G, AT&T, Volkswagen and McDonald’s joining the Omnicom roster. Locally, we empower the likes of Paulig, Ikea, Cloetta, Stockmann, Kone, Marimekko, Veho, DNA, and Bayer. Last year, Annalect was chosen as the ”Smart Data Agency of the Year” by I-Com.

 

 annalect_logo_blog

Passionate for marketing and behavior analytics? Good, we are looking for you to strengthen our team in Helsinki

 Manager, Advanced Analytics

 

We are looking for a new hire to lead and work hands-on on customer projects in our Advanced Analytics team. A practical understanding of statistical methods and mathematical modeling is required. We value experience beyond technical qualifications in marketing, consulting, and BI environments, as well as good interpersonal and project management skills honed in multi-project environments.

This position entails managing, carrying out, and communicating advanced analytics projects and processes that shape the marketing and media strategies of our clients. We are looking for someone who can understand the business needs of our clients and leverage our tools or custom solutions to deliver business-critical insights and analysis.

The role requires proven hands-on experience in applying statistical and analytical methods and modeling tools to solving real-world business and marketing challenges. You will benefit from a broad blend of marketing, research, data, and technology understanding.

Responsibilities

Exact responsibilities are dependent on seniority, background and interest of the person, but here are a few examples:

 • Provide sales support for agencies on advanced analytics projects
 • Conceptualise and manage client solutions projects across several disciplines; including e.g. media optimization, marketing strategy, analytics and research
 • Carry out multi-source data analysis and form client recommendations as a project manager in agile consulting and development projects
 • Participate in local and international product development of next-generation modelling and analysis tools
 • Develop in-depth expertise on the quickly evolving analytics and data science landscape, with subject matter expertise in one or more of the following areas: econometric analysis, blending multi-party data, machine learning & AI, data visualization, strategic marketing, media management and campaign tactics, qualitative and quantitative research

Required Skills

 • 2–10+ years of relevant professional experience
 • Experience with econometrics and/or media mix modeling
 • Experience working in a consulting or marketing development environment is highly desirable, though not required
 • The ability to independently manage multiple projects in a rapidly changing environment
 • Analytical mindset with knowledge and passion for marketing, data, and technology
 • Creative thinker that is willing to challenge the norm to improve product offerings
 • Proactive individual with strong problem solving skills, a positive attitude, and entrepreneurial spirit

Qualifications

 • Excellent oral and written communications skills in Finnish and English; the ability to articulate complex problems and solutions in a simple, logical and impactful manner
 • Excellent interpersonal skills with the professional attributes required to work with C-suite teams
 • A Master’s degree with excellent academic performance

Great Place to Work

 • Forward-thinking company working with fresh tech
 • Communal breakfast & snacks catering
 • Expert organization and flat hierarchy
 • Laid-back & loved office space in Sörnäinen
 • Feels like a startup, comes with Omnicom muscles
 • Rapid deployment in interesting client projects
 • Build the future of marketing and advertising
 • Great employee satisfaction: rated 4,4 out of 5
 • Weekly training opportunities

We’re growing extremely fast and now offering a truly unique opportunity for a marketing and analytics minded manager with a strong business acumen. The marketing industry is in a data and technology-driven disruption and Annalect is one of the most agile players in the middle of this (welcome) change, both globally, as well as here in Finland. With us, you will enjoy good and competitivity benefits and start-up like culture.

For more information, please contact Joonas Kokko tel. +358 400 399 825 at HRS Advisors Oy. To apply, please complete the application form  and submit your CV and application with your salary request by September, 9. 2017.

 

Apply here

Laatupäällikkö (Elintarviketurvallisuus), Vantaa

Laatupäällikkö (Elintarviketurvallisuus), Vantaa

 

Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla Petikossa, mutta avaamme pian kokonaan uuden tehtaan Etelä-Nurmijärvelle. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

 

Nordqvist

 

 

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen 

LAATUPÄÄLLIKKÖ, ELINTARVIKETURVALLISUUS

Tehtävässä vastaat tee- ja juomatuotteiden elintarveturvallisuuden toteutumisesta. Vastuullasi on seurata sertifikaattien (esim. Luomu, Fair trade) mukaisen tuotannon toteutumista koko tuotantoketjun osalta sekä ohjata elintarviketurvallisuustiimin toimintaa. Seuraat myös alaa ja vastaat voimassa olevien sertifikaattien päivittämisestä sekä uusien sertifikaattien hankinnasta. Osallistut myös tuotantoprosessien kehittämiseen ja laadun valvontaan. Tehtävä on meille tärkeä, sillä laatu on meille ykkösasia. Työsuhde on vakituinen ja toimipiste tulee sijaitsemaan uusissa tiloissamme Etelä-Nurmijärvellä.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutustaustaa (yliopisto) sekä muutaman vuoden työkokemusta. Odotamme reipasta ja aktiivista asennetta työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Kykenet hahmottamaan tuotantoa prosesseina ja erilaisten kaavioiden ja esitysten tekeminen on sinulle luontaista. Työskentelet sujuvasti niin tuotannon, johdon, viranomaisten kuin raaka-aine toimittajien kanssa. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään vahvojen tee-brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja onnistumiseen tarvittavat työkalut. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 23.8. oheisen linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Myyntipäällikkö, Euroports, useat paikkakunnat

Myyntipäällikkö, Euroports, useat paikkakunnat

euroports-logoW195 (002)

Etsimme nyt sinua, aktiivinen ja oma-aloitteinen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtäviisi kuuluu Europortsin palveluvalikoiman myynti uusille ja nimetyille asiakkaille. Vastuullasi on uusasiakashankinta, kaupalliset neuvottelut, tarjousten ja tilausten tekeminen. Olet mukana kehittämässä yhtiön kokonaismyyntiä, myyntimallia ja asiakastyöskentelyä. Kuulut kuuden hengen myynti- ja markkinointitiimiin. Raportoit kaupalliselle johtajalle.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä. Haluat tehdä tavoite- ja tuloshakuista myyntiä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja esiinnyt vakuuttavasti. Sinulla on määrätietoinen, järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelytapa. Käytät IT-järjestelmiä sujuvasti. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Perehdytys tehtävään tapahtuu Raumalla, mutta voit hyvin hoitaa tehtävää lähellä asiakkaitasi esim. Tampereen tai Turun seudulla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä yhtiössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä tehdä töitä alan parhaiden osaajien kanssa.

Lisätietoja yrityksestä www.euroports.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myös kaupallinen johtaja Kari Voutilainen, +358 50 432 3907. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.8. mennessä.

Euroports Finland Oy on Suomen johtava täyden palvelun satamaoperaattori, johon kuuluvat Euroports Rauma ja Euroports Pietarsaari. Euroports Finland tarjoaa asiakkailleen ahtaus-, varastointi- ja huolintapalveluita sekä näihin toimintoihin liittyviä oheispalveluja. Euroports Finlandin liikevaihto vuonna 2016 oli vajaa 80,0 Meur ja henkilöstön määrä on noin 650 henkilöä. Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports konsernia, joka operoi 22 satamassa Euroopassa ja kahdessa satamassa Kiinassa. Euroports konsernin henkilöstömäärä on noin 2700 henkilöä.

 

Hae tehtävään tästä

Paikkatietoasiantuntija, Tampere

Paikkatietoasiantuntija, Tampere

tampereenkaupunkiseutu_turkoosi (002)

Monipuolinen ja nopeasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu on koti 380 000 asukkaalle ja sijoittumisalue yli 24 000 yritykselle. Seudun kunnilla on vakiintunut yhteistyömalli ja ”Tulevaisuuden kaupunkiseutu” -strategia. Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä organisoi kuntayhteistyötä kahdeksan kunnan kesken. Tarkemmin www.tampereenseutu.fi

Haemme strategiseen kaupunkiseutusuunnitteluun

PAIKKATIETOASIANTUNTIJAA

Kehittämään paikkatiedon hyödyntämistä maankäytön, asumisen ja liikenteen (MAL) suunnittelussa sekä hyvinvointityössä, tuottamaan seudullisia tietotuotteita, karttoja ja analyyseja, edistämään suunnitteludatan avaamista ja digitaalisia toimintatapoja.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, ymmärrystä yhdyskuntarakenteen suunnittelusta, paikkatietoympäristöjen laajaa osaamista (mm. QGIS-ohjelma) ja analyysitaitoja.

Edellytämme aktiivista työskentelyotetta, kykyä tarttua kehittämishaasteisiin ja yhteistyötaitoja verkostomaisessa toimintaympäristössä.

Työsuhde täytetään aluksi kahden vuoden määräajaksi. Työsuhde on kokoaikainen. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä tehtäviä koskevat hakemuksesi (+ CV) palkkatoiveineen 28.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692 (7.8.-)

Tampereen kaupunkiseutu – yhdessä tekemisen edelläkävijä, kansainvälinen älykkään kasvun keskus.

 

Hae tehtävään tästä

Liikennejärjestelmäinsinööri, Tampere

Liikennejärjestelmäinsinööri, Tampere

tampereenkaupunkiseutu_turkoosi (002)

Monipuolinen ja nopeasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu on koti 380 000 asukkaalle ja sijoittumisalue yli 24 000 yritykselle. Seudun kunnilla on vakiintunut yhteistyömalli ja ”Tulevaisuuden kaupunkiseutu” -strategia. Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä organisoi kuntayhteistyötä kahdeksan kunnan kesken. Tarkemmin www.tampereenseutu.fi

Haemme strategiseen kaupunkiseutusuunnitteluun

LIIKENNEJÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ

Kehittämään kaupunkiseudun liikennejärjestelmää ja kestävää liikkumista. Työ sisältää mm. lähijunaliikenteen, kävelyn ja pyöräilyn, älyliikenteen sekä raitiotien edistämistä. Tehtäviin kuuluu lisäksi Rakennesuunnitelman 2040 ja MAL-sopimuksen toteutus ja seuranta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vankkaa kokemusta liikenteen monipuolisesta suunnittelusta ja yhdyskuntarakenteen ymmärrystä. Edellytämme aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, kykyä toimia verkostomaisessa toimintaympäristössä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia ilmaisutaitoja.

Työsuhde on kokoaikainen ja täytetään toistaiseksi voimassaolevaksi. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä tehtäviä koskevat hakemuksesi (+ CV) palkkatoiveineen 28.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692 (7.8.-)

Tampereen kaupunkiseutu – yhdessä tekemisen edelläkävijä, kansainvälinen älykkään kasvun keskus.

 

Hae tehtävää tästä

Jätä avoin hakemus

Julkaisemme avoimet työpaikat myös LinkedInissä!

Haluatko mukaan?

Jätä avoin hakemus!
Share This