PALVELUMME

KAN­SAIN­VÄ­LI­NEN REKRYTOINTI

Autamme sekä yrityksiä että työnhakijoita menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Laaja kokemuksemme kansainvälisestä rekrytoinnista henkilöarvioineen, yhdessä paikallisten yhteistyökumppaniemme kanssa, varmistaa eri kulttuurien ja työmarkkinoiden ymmärryksen.

BALTIA

Toisin kun usein luullaan, Baltian maat eivät ole lainkaan yhtenäinen ryhmä maita, vaikka sijaitsevatkin naapuruksina ja historiassa on yhtymäkohtia. Maan rajan ylittyessä vaihtuu kieli, uskonto, kulttuuri – ja jopa kansallisurheilu.

Kuten aina pienien talouksien kohdalla (Suomi mukaan lukien), myös Baltian maat ovat vientivetoisia. Markkinoiden liikkeet voivat vaikuttaa huomattavan nopeastikin ja eri maissa eri tavoin. Myös reagointi tilanteisiin vaihtelee.

Tällöin paikallistuntemuksen merkitys kasvaa, sillä osaajien joukko on aina lopulta rajallinen ja luotettavan toimijan kanssa yhteistyö on hedelmällistä suhdanteesta riippumatta.

HRS:llä on kattava kokemus rekrytoinneista, suorahauista ja henkilöarvioinneista Baltian maissa jo vuodesta 2004. Me todella tunnemme Viron, Latvian ja Liettuan työmarkkinat yksilöllisine erityispiirteineen.

PRAXI ALLIANCE

HRS on aktiivinen toimija Praxi Alliancen suorahaku- ja konsultointiverkostossa, ja jaammekin useita toimeksiantoja eri maiden kesken jatkuvasti. Verkostossa on tällä hetkellä yli 35 maata, sekä noin 200 laajan osaamisen ja kulttuuritaustan konsulttia.

Toteutamme projekteja yhdessä asiakkaan kanssa valitulla lähestymistavalla. Usein tämä tarkoittaa esimerkiksi suorahaku- tai rekrytointiprojektin läpivientiä avaimet käteen periaatteella kohdemaassa, mahdollisten kandidaattien research-projektia samanaikaisesti useassa eri maassa tai ulkomaisen yhtiön toimeksiantoa Suomessa.

Praxi Alliance on kaikille asiakkaillemme turvallinen, laatuorientoitunut yhteisö, jossa jaamme saman asiakaslupauksen, paikallisten lakien ja asetusten mukaiset prosessit ja toimialamme parhaat eettiset käytännöt.

KIINNOSTUITKO?

OTA YHTEYTTÄ

Pasi Harttunen

pasi.harttunen@hrsadvisors.fi

+358 40 662 0979