KOULUTUKSEMME

Henkilöarvioinnin sertifiointikoulutus psykologeille (HSP)

HRS Advisors järjestää täydennyskoulutusta psykologeille

Oletko psykologi ja sinulla on työsi kautta kokemusta henkilöarvioinnista, mutta haluaisit syventää osaamistasi yhä edelleen? 

Täydennyskoulutuksella on Suomen Psykologiliiton hyväksyntä psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatin edellyttämälle täydennyskoulutukselle. Muut sertifikaatin myöntämiseen liittyvät ehdot sekä tietoja psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatista löydät täältä.

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle riittävät tiedot ja taidot laadukkaan ja eettisen psykologisen henkilöarvioinnin toteuttamiseen Suomen Psykologiliiton Hyvien käytäntöjen ohjeistuksen (2019) mukaisesti.  

Koulutuksen käytyään opiskelijalla on hyvät edellytykset kehittää jatkuvasti henkilöarviointisovellusalan erityisasiantuntijuutta ja ammattikäytäntöjä tieteelliseltä perustalta. Koulutus antaa tarvittavan täydennyskoulutuksellisen pätevyyden Suomen psykologiliiton myöntämään psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaattiin.

Oppimismenetelmät 

Ensisijaisina oppimismenetelminä koulutuksessa ovat koulutusjaksojen ennakkotehtävät, lähiopetus, jälkitehtävä sekä aihetta tukeva kirjallisuus. Kuhunkin teemaan syvennytään muodollisen opiskelun lisäksi mentorikonsultin kanssa käytännön työstä nousevien kysymysten kautta.  

Vertaisoppiminen ja -tuki kollegoilta on tärkeä osa oppimista koko koulutusjakson ajan. Koulutuksen teoreettiset ja henkilöarviointityöstä nousevat sisällöt kytketään oppimistehtävien avulla opiskelijan arkityöhön henkilöarvioinnin parissa.

Opitun soveltamista ammattikäytäntöön tukee samanaikaisesti tapahtuva henkilöarviointityöskentely, mentorointi, sekä lopputyö, joka voi olla muodoltaan esimerkiksi omaan työhön kytkeytyvä kehittämishanke tai case-tehtävä. 

Koulutuksen sisältö 

  • Henkilöarvioinnin perusteet (2op)                                                                      
  • Haastattelu ja vuorovaikutus (2op) 
  • Henkilöarvioinnin muut menetelmät (2op)                           
  • Henkilöarviointi erityistilanteissa (2op) 
  • Itseohjautuva oppiminen ja työssä oppiminen (2op) 

Ehdot, hinta, ilmoittautuminen ja aikataulut 

Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla psykologin taustakoulutus sekä mahdollisuus tehdä henkilöarviointeja työssäsi koulutuksen aikana. 

Koulutuksen hinta on 4500€ (+alv). 

Minimimäärä osallistujia koulutuksen toteutumiselle on viisi osallistujaa. Voit ilmaista kiinnostuksesi osallistua koulutukseen ilmoittautumalla alustavasti tämän linkin kautta.  

Kun alustavasti ilmoittautuneita on riittävästi, olemme sinuun yhteydessä vahvistaaksemme ilmoittautumisesi ja osallistumisesi koulutukseen. Tällöin ilmoittautumisestasi tulee sitova.  

Koulutuksen tarkka ajankohta sovitaan osallistujien kesken. Koulutuksen suorittamiseen sisältyy yhdeksän lähipäivää, joiden ajankohta sovitellaan osallistujien toiveiden mukaan. Osallistuminen lähipäiviin on mahdollista paikan päällä (Keilaranta 1, Espoo) sekä etänä. Tavoiteaika koulutuksen suorittamiseen on kuusi kuukautta. 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

PsM Antti Lahtinen

antti.lahtinen@hrsadvisors.fi

+358 40 771 8886

Lue blogikirjoituksiamme henkilöarvioinnista

Henkilöarviointi työhyvinvoinnin tukena

Henkilöarviointi työhyvinvoinnin tukena

Rekrytointitilanteessa on yhtenä tavoitteena katsoa pidemmälle tulevaisuuteen ja pohtia, kuinka henkilöä voisi parhaiten tukea kehittymään ...
Psykologinen henkilöarviointi – mitä lisäarvoa se antaa hakijalle?

Psykologinen henkilöarviointi – mitä lisäarvoa se antaa hakijalle?

Onneksi olkoon! Olet päässyt rekrytointiprosessissa siihen vaiheeseen, että saat tiedon tulevasta henkilöarvioinnista. Tämä tarkoittaa, että ...
Voiko tekoälyllä manipuloida henkilöarvioinnin persoonallisuuskyselyjä?

Voiko tekoälyllä manipuloida henkilöarvioinnin persoonallisuuskyselyjä?

LinkedInissä törmäsin videoon, jossa yhdysvaltalainen psykologian professori Richard Landers yrittää saada ChatGPT:ltä ohjeita, miten persoonallisuuskyselyissä ...