HRS ADVISORS

KETTERÄ & PALVELEVA HR-ASIAN­TUN­TI­JA

TUN­NEÄ­LYK­KÄÄS­SÄ TYÖELÄMÄSSÄ MENESTYVÄT NIIN YRITYKSET KUIN YKSILÖT.

Olemme joukko psykologian ja liiketoiminnan asiantuntijoita, joita yhdistää intohimo tehdä töitä tiedolla, taidolla ja tunteella.

Meiltä löytyy kokemusta niin liiketoiminnan vetämisestä ja esihenkilönä toimimisesta, menestyksellisestä yrittäjyydestä, HR-johtotehtävistä kuin markkinoinnin parista. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla, laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa organisaatioissa – myös kansainvälisesti.

Vuosien varrella meistä on tullut erittäin taitavia saattamaan oikeat ihmiset oikeisiin töihin. Lisäksi työelämän normeja haastavalle ajattelullemme ja tulevaisuusmyönteiselle asenteellemme näyttää olevan kysyntää asiakkaidemme keskuudessa. Niinpä tarjoamme tänä päivänä rekrytointipalvelujen ja henkilöarviointien ohella myös uraohjausta muutostilanteissa sekä johdon valmennusta ja mentorointia. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa ja Tampereella, mutta palvelemme kaikkialla Suomessa ja Baltian maissa sekä tarvittaessa myös kansainvälisesti Praxi Alliance -verkoston kautta.

Mikäli kaipaat entistä parempia työsuorituksia, työpaikkoja ja työyhteisöjä, liity seuraamme. Humaani työelämä odottaa rakentajiaan.

KUUNTELEMME JA KUULEMME, KYSYMME KYSYMYKSIÄ JA POHDIMME PAITSI TYÖPAIKKAA, MYÖS TOI­MIN­TAYM­PÄ­RIS­TÖÄ JA LII­KE­TOI­MIN­TAA.

KIINNOSTUITKO?

OTA YHTEYTTÄ

HRS Advisorsin tiimi koostuu psykologian ja liiketoiminnan asiantuntijoista. Suhtaudumme intohimoisesti työyhteisöihin ja HR-asioihin. Miten voisimme palvella juuri sinua?